|
Тема
|
Отзиви за Феста Барсело?
|
|
Автор |
cabaret (непознат
) |
Публикувано | 09.01.07 15:31 |
|
Някой може ли да ми каже нещо за ресторанта в хотел Феста Барсело /намира се на бул. България/. Давали са в края на миналата година в предаването за сватбите как тези от ресторанта променят условията 4 дни преди сватбата. Някой гледал ли го е?
| |
Тема
|
Re: Отзиви за Феста Барсело?
[re: cabaret]
|
|
Автор |
Darcy () |
Публикувано | 10.01.07 14:24 |
|
Аз го гледах това предаване наистина беше доста грубо и буквално ги изнудиха младоженците а и 4 дни прди сватбата аз лично бих ги разстреляла. Но въпросната сватба се организираше от сватбена агенция и тя си преговаряше с хотела, но много некоректно според мен. Иначе аз работя съвсем близо до този хотел и проучвахме възможност за едно фирмено събитие, лично на мен ми се стори малко скъпо и претенциозно.
| |
|
бях там малко след откриването на хотела и мисля, че е едно голямо претенциозно нищо. вложени са пари, но безсмислено и не вярвам, че им върви търговията, вероятно са изнервени от липсата на клиенти и не се учудвам, че са изнудвали някого. по-добре избери нещо друго.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
abel (любопитна) |
Публикувано | 10.01.07 15:57 |
|
Разбрах, че управителката в момента не била много отзивчива. Препоръчаха ми да не го избирам. Иначе обстановката била ОК.
| |
Тема
|
[re: abel]
|
|
Автор |
cabaret (непознат
) |
Публикувано | 11.01.07 09:22 |
|
Мерси, да вече е вън от класациите, скъпо е, а и интериора не отговаря особено на изискванията ми. А знаете ли нещо за ресторанта в хотел Европа (зад Плиска) и този в хотел Триада (в Редута)?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Darcy () |
Публикувано | 11.01.07 11:14 |
|
Лично на мен ресторанта на хотел Европа ми харесва. Били сме там на вечеря много вкусно, много приятна обстановка, обслужване , и музика. Като цяло ми харесва целия хотел и съм положително натсроена към него. Незнам как е сватби но като гледам как е хотела и ресторанта сигурно и за сватби е хубаво. Има един недостатък според мен - няма паркинг. За другия хотел знам го но не съм била там, така че нямам мнение. Моята сватба беше в Чепишев и бяхме невероятно доволни. Имахме гости от провинцията и бяхме наели целия хотел за тях. Не е много скъпо в хотела и ресторанта ми хареса обстановката, малко обслужването не беше кой знае колко на ниво ама забравила съм го вече.
**** на всяка манджа меродияРедактирано от Darcy на 11.01.07 11:15.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
abel (любопитна) |
Публикувано | 11.01.07 16:23 |
|
Привет,
Триадата я гледах преди седмица - приличен е ресторанта, но е различен от снимките в нета. Там е снимано все към прозорците... И като влезеш е малко по-различно. Ако имаш време мини да го разгледаш, за да прецениш Според мен търпи много и различни украси които могат да го променят според разни идеи.
За Европа нямам представа.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
leasy (simply_in_love) |
Публикувано | 26.01.07 21:15 |
|
В Триада на мен лично много ми харесаПриятна обстановка, чудесно обслужване - препоръчвам го. Бяхме на сватба преди два-три месеца там, беше прекрасно, а и младоженците казаха, че са страшно доволни
| |
|
|
|
|