Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:37 07.07.25 
Контакти
   >> Сватбени вълнения
*Кратък преглед

Тема Търся си бяла, но не класическа сватбена роклянови  
Автор Lohi (Nesi be6e zaeto)
Публикувано10.10.06 01:07

Здравейте

.

Доста се порових из клубчето, но тъй като не намерих достатъчно инфо по моя въпрос, изстрелвам тема... Значи: ние мислим да се оженим в началото на ноември. Няма да има сватба в класическия вариант - ще бъдем само с около 10-15 роднини. Ритуална зала, църква и накрая почерпка някъде. Искам да си намеря бяла рокля, но не традиционна булчинска...Просто бяла и семпла. Може дори да е нещо от две части, но предпочитам да не е костюм...Някой може ли да ми каже къде в София се среща талова джувотно?? И още едно въпросче: Можете ли да ми препоръчате заведение/ресторант (пак в София), подходящ за такава малка компания? Може да не е цяло заведение, а сепаре или нещо такова... Много благодаря предварително!

Тема Препоръканови [re: Lohi]  
Автор Mermaid (unique)
Публикувано13.10.06 16:55

За рокля не знам...
Аз дълго търсих друго, не като твоето, но не намерих и накрая се омъжих със стандартна, но по-различна.
Както и да е.
Бих искала да ти препоръчам ресторант - за мен лично няма по-подходящ от При орлите. Това е мястото с рочантична панорама, перфектно обслужване, интересно меню и т.н. Няма да съжалявате

"... Аз имам моето световъртене в мен..."

Тема Re: Препоръканови [re: Mermaid]  
Публикувано17.10.06 20:26

Много ти благодаря! Намерих сайта им и ми хареса доста...Задължително ще го проверим

. Твоят отговор е лъч светлина след тежкия ми ден...Прави ще излязат хората, които ми казваха, че най-лесно е да си вземеш една класическа сватбена рокля...Цял следобед се мъчих да си "позная" тоалета и без да се усетя, изведнъж започнах да разглеждам и в булчинските салони...Май доста бъдещи булки искат нещо по-различно и накрая стигат до "класиката" . Ще видим и аз какво ще направя - най-вероятно същото.... Въпреки че и това не си е работа - всички модели, които разгледах, бяха толкова летни и разголени, че никак не се виждам с такава одежда през ноември. Дори и с палтенца, жилетки и прочие... Бреееей, то не било лесна работа .

Тема Mermaid+if=bilivo [re: Lohi]  
Автор bilivo (непознат )
Публикувано18.10.06 08:12

Направихме си общ ник със съпруга ми

Стискам палци да намериш добро решение за нещата, които търсиш!
Аз след два месеца обиколки на София и Варна, проучване и главоблъскане, накрая направих видоизменение на един модел в магазинче, пресечка на Пиротска (към Е. Йосиф) и това беше последното място където не бях влизала. Получи се доста красив вариант, поне така твърдят хората
Ако искаш прегледай някои от сватбените ни снимки, не са професионалните, че все не остава време да ги качим, това са от приятели.
http://ethnomusic.multiply.com

Успех и весело тържество!

Тема Re: Mermaid+if=bilivoнови [re: bilivo]  
Публикувано20.10.06 13:48

Много е хубава роклята ти!

Ако си бях намерила нещо такова, щях да съм супер щастлива, но явно човек трябва да отдели повече време, а то почти не остана...Все пак успях да си намеря подходяща и за мен - не бяла, а светло сива, дълга и с лек шлейф...

"Познах" си я веднага:)))

Благодаря ти за милите пожелания

Тема Re: Mermaid+if=bilivoнови [re: Lohi]  
Автор bilivo (Mermaid+if)
Публикувано27.10.06 15:21

чудесно!

много се радвам, че тази грижа е отпаднала!
когато човек е настроен позитивно, всичко се получава добре не само за него, но и за всички наоколо!

ето и повечето от нашите снимки - http://bilivo.hit.bg

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.