|
Тема
|
Къде да е сватбата?!
|
|
Автор |
Nimeriya (превъплащенка) |
Публикувано | 13.07.06 15:31 |
|
Това е много съществен въпрос и смятам, че трябва да го решим преди да сме започнали каквито и да е приготовления.
Проблема е не толкова, че двамата в момента живеем в двата края на България (той в София, аз в Шумен), а че и гостите ни ще са от къде ли не. Та се чудя, къде бихме могли да направим сватбата. Не сме си говорили още с него по въпроса. Ще ми се да имам някакво предложение преди да заговорим с него по темата. Ще се радвам да чуя мненията ви.
(Сори че малко объркано звуча)
| |
Тема
|
Re: Къде да е сватбата?!
[re: Nimeriya]
|
|
Автор |
мeчичe (от гориче) |
Публикувано | 13.07.06 16:10 |
|
За да има мир и любов-опитайте се да постигнете консенсус по въпроса.В София има доста по-голям избор откъм зали,църкви и ресторанти.Но може би в Шумен е по-евтино...Преценете за кои роднини ще е по-удобно да пътуват,ако искате можете да направите дневна сватба за да имат време после гостите да се разотидат по родните места.Дано поне малко да съм ти помогнала.И аз имах пред себе си подобна дилема,надделя София.
| |
|
Проблем няма, сватбата да е там, където на вас ви се иска
И ние сме от различни краища на БГ, направихме сватбата на 3то, а иначе живеем в чужбина. Това си е твоя ден и с теб ще се съобразяват
| |
|
Здравей, мила съгражданке :)
Имахме същата дилема - моят съпруг е от София, аз от Шумен (макар, че от 15 г. живея в София). Трябваше да намерим добър ресторант и място за гостите от Шумен. Открихме решение - ресторант с хотел към него - малък, кокетен и съвсем разумен като цена. Но за да не правя реклама, ще ти дам координатите на лична бележка. Сватбата ни беше чудна! Гостите ни останах доволни и от веселата част и от хотела. :)
I'm hanging on your words, living on your breath, feeling with your skin... Will I always be here?
| |
|
Много ще съм ти благодарна!
| |
|
|
|
|