Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:41 03.07.25 
Контакти
   >> Сватбени вълнения
*Кратък преглед

Тема Къде да е сватбата?!нови  
Автор Nimeriya (превъплащенка)
Публикувано13.07.06 15:31

Това е много съществен въпрос и смятам, че трябва да го решим преди да сме започнали каквито и да е приготовления.

Проблема е не толкова, че двамата в момента живеем в двата края на България (той в София, аз в Шумен), а че и гостите ни ще са от къде ли не. Та се чудя, къде бихме могли да направим сватбата. Не сме си говорили още с него по въпроса. Ще ми се да имам някакво предложение преди да заговорим с него по темата. Ще се радвам да чуя мненията ви.

(Сори че малко объркано звуча)

Тема Re: Къде да е сватбата?!нови [re: Nimeriya]  
Автор мeчичe (от гориче)
Публикувано13.07.06 16:10

За да има мир и любов-опитайте се да постигнете консенсус по въпроса.В София има доста по-голям избор откъм зали,църкви и ресторанти.Но може би в Шумен е по-евтино...Преценете за кои роднини ще е по-удобно да пътуват,ако искате можете да направите дневна сватба за да имат време после гостите да се разотидат по родните места.Дано поне малко да съм ти помогнала.И аз имах пред себе си подобна дилема,надделя София.

Тема Re: Къде да е сватбата?!нови [re: Nimeriya]  
Автор flicka_an ((Flicka))
Публикувано18.07.06 23:51

Проблем няма, сватбата да е там, където на вас ви се иска

И ние сме от различни краища на БГ, направихме сватбата на 3то, а иначе живеем в чужбина. Това си е твоя ден и с теб ще се съобразяват

Тема Re: Къде да е сватбата?! [re: Nimeriya]  
Автор Bittersweet (dream)
Публикувано26.07.06 12:01

Здравей, мила съгражданке :)

Имахме същата дилема - моят съпруг е от София, аз от Шумен (макар, че от 15 г. живея в София). Трябваше да намерим добър ресторант и място за гостите от Шумен. Открихме решение - ресторант с хотел към него - малък, кокетен и съвсем разумен като цена. Но за да не правя реклама, ще ти дам координатите на лична бележка. Сватбата ни беше чудна! Гостите ни останах доволни и от веселата част и от хотела. :)

I'm hanging on your words, living on your breath, feeling with your skin... Will I always be here?

Тема Re: Къде да е сватбата?!нови [re: Bittersweet]  
Автор Nimeriya (превъплъщенка)
Публикувано26.07.06 12:13

Много ще съм ти благодарна!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.