|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Халки
|
|
Автор |
kariOO7 (новак) |
Публикувано | 23.06.06 11:50 |
|
Здравейте сладурани!
Моля ви посъветвайте ме къде в София да отидем за халки. С моята половинка решихме да са от бяло злато и да не са много масивни! Утре мислим да отидем да обикаляме, но и представа нямам от къде да започнем! Исками се да отидем на място, където ще сме доволни все пак са ни за цял живот!
Благодаря
| |
|
и ние такива искахме и след многото обикаляне си ги поръчахме от uvel. доста са хубавки и не са скъпи много.. за съжаление сайта им ама въобще не е актуален. магазин имат на лъвов мост точно където има един паркинг.. там май най- разнообразно ми се видя.. иначе доколкото знам във сватбения център има, по пиротска има, на 5тте кьошета има един магазин виртуоза.. абе избор има!:)
| |
|
uvel...и в ЦУМ има готини модели, но бяха zначително zавишени като цени.
| |
|
Здравей kariOO7!
Явно освен за дата на сватбата, имаме еднакъв вкус и за халките!!!!
Нашите също са от бяло злато, не масивни. Взехме ги от ЦУМ, бижутерийната на Giulian.
Останахме много доволни, ето защо ти препоръчвам да се разходите до там ако имате време и желание, и да проверите дали ще има нещо ,,като за вас".
Успех и приятни емоции при избора!
| |
|
Ей, vulkanche много се радвам да те чуя. Изглежда с теб имаме МНООООООГО добър вкус. Благодаря ти за съвета непременно ще се отбием и през ЦУМ. Мога ли да те помоля и да ме ориентираш малко и в цените !
Благодаря!
Пожелавам ти усмихнат ден и изпълнена само с приятни преживявания подготовка
| |
|
Значи, таксуваха ни грама по 36 лева - ако не се лъжа....
Двете халки - бяха малки размери, особено моята - излязоха към 8 грама и 100...или нещо такова. Единствената уговорка беше, че когато ги вземеме ще платим цената на златото към момента. Така, когато ги взехме ги таксуваха май по 40 лева или нещо такова...Общата им стойност беше към 330-340 лева.
Не знам как ти се вижда тази цена - в нея влиза безплатно и гравиране на имена, дати....За всеки случай, по същото време проверихме и из арабските магазини по Пиротска и Мария Луиза и цените бяха същите, ако не и по-високи. Обаче моделите, които се предлагаха бяха направо трагични - поне за нашия вкус!
Може към настоящия момент, цената на златото да е по-ниска или пък по-висока.
Предполагам, че сами трябва да прецените какво за вас е важно - цена, естетика или баланс между двете!
Успех ви желая!
| |
|
аз си намерих халки за 240лв и 2те .таксуват ми ги по 30лв (1гр)мойте ще са по 4гр.за мен тази цена е приемлива пак и модела ми е хубав.незнам дали се правят от бяло злато
Редактирано от mira55 на 30.06.06 01:30.
| |
|
да ви кажа какво ни се случи на нас след като си избрахме страхотни халки от Ювел...
цената и модела бяха супер останахме много доволни и решихме да ги поръчаме. първото което се обърка(разбира се това няма никакво значение след другия проблем) беше, че ни забавиха поръчката!
после отивам аз вчера да ги взема и що да видя!!! ми те ни направили ама съвсем друг модел халки!!!! оправданието - по-глупаво няма - разминавали се номерата в техния каталог и каталога в работилницата!!!!
...сега си търся златар да ги направи да изглеждат по-човешки поне :(
| |
|
е добре де, те като са раzлични ти zащо ги вzе...zащо не настоя да ви ги оправят? Предварително ли ги бяхте палтили или ? Ние бяхме оставили zа нашите 40_50 лв. капаро...
| |
|
оф!въпреки всичко историята имаше щастлив завършек днес! получихме каквото бяхме искали:)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|