|
|
|
Тема
|
сватба с детенце на 1 година и 10 месеца
|
|
| Автор |
galia_mi (мама на Мартина) |
| Публикувано | 28.06.06 10:45 |
|
|
Здравейте,
Искам да питам как организирахте сватбата си с детенце на нея?
Чудя се дали ще издържи и въобще какво ще прави детенце по време на сватбата.
На мен всичко ми се върти около детенце и искам и на нея да и е добре.
Поздрави
| |
|
Тема
|
Re: сватба с детенце на 1 година и 10 месеца
[re: galia_mi]
|
|
| Автор |
pre.sto (gazirana) |
| Публикувано | 29.06.06 12:02 |
|
|
Spored men trjabva da si nameri6 gleda4i na deteto(babi eventualno,a moje i njakoja lelja),za6toto ne se znae kak 6te mu ponese silnata muzika v restoranta.Nie bjahme na takava svatba,na kojato muzikata be6e mnogo silna,bjahme s malko detenze,gore-dolu podobno na va6eto dete po godinki,i se smenjahme koj da go izkarva navqn,za6toto to pla4e6e ot dandanijata.Imaj vpredvid tova.
| |
|
Тема
|
[re: galia_mi]
|
|
| Автор |
flicka_an ((Flicka)) |
| Публикувано | 29.06.06 18:18 |
|
|
То на тази възраст едва ли много ще разбере от сватбата, така че както те посъветваха натовари някой да го наглежда. Гледай най-вече на вас да ви е добре, то ще изтрае да не е център на вниманието за един ден
Моят син беше много горд от цялото събитие (7г тогава) и се забавлява много. Аз бях поканила негово близко приятелче и си играха до пълно изтощение, до към полунощ. Това не е за сравнение с твоето хлапе, но алтернативата би бил човек, с когото му е добре, за да не те дърпа през 5 мин за полата
ПП Аз бих предоложила, да организирате сватбата на открито...
Редактирано от flicka_an на 29.06.06 18:24.
| |
|
Тема
|
[re: flicka_an]
|
|
| Автор |
galia_mi (мама на Мартина) |
| Публикувано | 01.07.06 17:14 |
|
|
Мерси, за съжаление няма да стане навън защото ще е през декември.
Иначе ще поканим 3 деца колкото нея - не че на тази възраст ще си играят заедно :))). Може би ако музиката не е много силна и сформираме нещо като детски кът да се получи добре.
Аз си мислех и за някой от роднините да я прибере за да си почива спокойно детенце.
| |
|
|
|
|