|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Svatba v subota
|
|
Автор |
SimplyAVEN (минаващ) |
Публикувано | 23.01.06 13:58 |
|
momicheta, vqrno li e che ne moze da se skluchva curkoven brak v subota????? napravo mi doide v poveche tazi novost! molq koito ima opit da spodeli!!!
| |
|
20 Август 2005 си беШе събота...една великолепна, слънчева, лятна събота ...и венчавката си мина супер...даже на попа му беШе 5та от сутринта та беШе в едно настроени...сладур от класа .
| |
|
uzasno mnogo me zaradva s tozi posting oh, napravo mi se bqha podkosili krachetata veche! to ne stiga, che suma ti zabrani, ami ako i tova se beshe okazalo vqrno, veche shtqhme da se qdosame naistina! aaaa, az puk se nadqvam 19 avgust 2006 da e topul i slunchev 
| |
|
Това е поредната глупост, кой ти каза ? Нашата сватба беше в съботен ден също. Повечето сватби са в почивните дни, някой те е подвел жестоко  
| |
|
edin curkoven kalendar i edin vestnik 
| |
|
няма такова нещо-нашата ще е на 4.03(събота) в Св.Неделя.
| |
Тема
|
Re: Svatba v subota
[re: SimplyAVEN]
|
|
Автор |
yepp (непознат
) |
Публикувано | 07.02.06 09:51 |
|
По принцип събота е ден ....в който се ходи на черква за мъртвите...нещо такова
Затова не е ден за венчавка
Но в последно време се правят понеже много хора си правят в събота сватбите
Аз ходих преди година като правихме сватба да питам в черквата в Дървеница/София
Там попа категорично отказваше да венчава в събота, защото си "спазва правилата"
Така ми казаха
Редактирано от yepp на 07.02.06 09:52.
| |
|
ami az oshte predi dve sedmici si zapazih datata, nqmashe nikakuv problem! slava bogu, zashtoto ako i subotite otpadnat, dnite za skluchvane na curkoven brak mnogo shte namaleqt! 
| |
Тема
|
Re: Svatba v subota
[re: SimplyAVEN]
|
|
Автор |
NadG (Malko Moksi) |
Публикувано | 07.02.06 20:48 |
|
Глупости пълни! Може! Проверено на практика   . Това са суеверни дивотии.
Разнообразие -
| |
|
Имам поп приятел,няма такова нещо....май на някой не му се иска да се омъжваш...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|