|
Тема
|
хубава прическа
|
|
Автор |
darata (непознат
) |
Публикувано | 02.01.06 17:16 |
|
Мисля, че ще е полезно да Ви кажа аз къде си направих прическата: www.ivanova.hit.bg
| |
Тема
|
Re: хубава прическа
[re: darata]
|
|
Автор |
jana (бебе Ния) |
Публикувано | 04.01.06 12:56 |
|
Не са лоши прическите, но ми се струва, че всеки фризьорски салон ще се справи с тях. 
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
darata () |
Публикувано | 03.02.06 18:40 |
|
Не е точно така!Обикновенно фризьорите се профилират.Едни подстригват перфектно, а други с прическите са виртуози.Тези които умеят перфектно всичко имат голямо самочувствие и цените при тях са други.Въпроса е да имаме хубава прическа на добра цена - около 20 -30 лв.
Красотата е всичко...
| |
Тема
|
[re: darata]
|
|
Автор |
Pollina (непознат
) |
Публикувано | 04.02.06 12:38 |
|
Strahotni sa tezi pri4eski!Friiziora koito gi e pravil verioatno ima mnogo bogato vaobrajenie!Dano samo da ne e mnogo visoka tsenata.....
| |
Тема
|
[re: Pollina]
|
|
Автор |
*petia* (непознат
) |
Публикувано | 08.02.06 09:49 |
|
Много съм доволна от момичето и цената не е никак висока...
| |
|
*petia*, kazi malko podrobnosti - pone orientirovuchna cena za probna i za svatbenata pricheska, kakuv tip pricheska... malko da se orientirame, che i az si tursq frizjorka, no taka mi e trudno da precenq ti pri neq li hodi ili tq pri teb? v koi raion na sofia se namira?
| |
|
Аз и писах на имейла от сайта с прическите и се разбрахме да дойде у нас.Пробна прическа не съм правила, за псещението в къщи ми взе 10 лв.,а за кока 30 лв., но ми сложи живи цветя и стана супер.А иначе работи в някакъв салон, но не разбрах къде точно.Определено си разбира от работата, защото не и отне дълго време и не успях да се изнервя...
| |
|
/.dhfod,s jrq ye x mrtd r dp od m,fw'd 
| |
|
|
|
|