|
|
|
Тема
|
Бели гълъби за късмет !
|
|
| Автор |
kokoc (познат) |
| Публикувано | 28.08.05 20:00 |
|
|
Най-накрая успях да се регистрирам .Някои букви ми бягат,но с това ще се справям в крачка.Та.....
Предлагам бели гълъби за всякакви тържествени поводи,които разбира се трябва да се пуснат Цената на 2 бр.-50лв,4 бр - 70лв. ....
GSM 0887 770-448
| |
|
Тема
|
Честно казано.....
[re: kokoc]
|
|
| Автор |
TCP/lP (скромен) |
| Публикувано | 29.08.05 08:09 |
|
|
...на мен това много ми харесва и дори мсилихме да пускаме на нашата сватба гълъби, обаче малко КИЧ ни се видя и се отказахме.... 
Там сме - 21.01.2006 LTU arena
| |
|
Тема
|
Re: Честно казано.....
[re: TCP/lP]
|
|
| Автор |
Maйлc (непознат
) |
| Публикувано | 29.08.05 13:19 |
|
|
Аз пък ще си пусна на сватбата два бели гълъба, много страхотно ми изглежда, и символно
| |
|
Тема
|
[re: TCP/lP]
|
|
| Автор |
kokoc (познат) |
| Публикувано | 09.09.05 11:13 |
|
|
...според мен,в една сватба има доста кичозни елементи,но здраве да е !!! .... твоят отговор ме накара да се позамисля малко ... колко притеснения , приготовления,ритуали и какво ли още не, за един ден и тоалети,които не се пипат повече...дали не би могло да бъде по друг начин,но със същият трепет и вълнение !?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
surfline (veche poznat) |
| Публикувано | 09.09.05 12:05 |
|
|
Може раzбира се, само двамата плЮс кумовете, ама те само до гражданското, после се качвате на някоя вила/частен хотел около София наета само zа вас, една красива маса, zвън на кристал, Шумоли Шампанско, дискретно един или двама келнери поднасят отбрани глеzотиики, тиха и ненатрапчива муzика, в полуноЩ специална серия от фойерверки (ммммм), светлините на София блеЩукат в далечината...на сутринта тихомълком се качвате на първият самолет zа Южна Франция или Италия и вечерта ядете раzкоШен сладолед с дълги лъжички и пиете студено бяло вино с плодове, а на ръцете пробляскват чисто нови халки....Гот, а? И си мисля, че Ще има доволно и трепет и вълнения
| |
|
Тема
|
Re: Бели гълъби за късмет !
|
|
| Автор |
kokoc (познат) |
| Публикувано | 26.09.05 10:32 |
|
|
Благодаря на всички,които се обадиха ! Пожелавам от все сърце,успешен старт в живота !!!....и спокойно,гълъбите се прибраха успешно....губим само "учениците"
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от kokoc на 26.09.05 15:10.</EM></FONT></P>Редактирано от kokoc на 26.09.05 15:13.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kokoc (познат) |
| Публикувано | 28.04.06 13:59 |
|
|
.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
jana (...) |
| Публикувано | 28.04.06 20:38 |
|
|
Записала съм те в първата закована тема, не е нужно да правиш подсещане по този начин 
| |
|
Тема
|
[re: Cтpeйнджъp]
|
|
| Автор |
jana (...) |
| Публикувано | 28.04.06 21:56 |
|
|
На късмет  
| |
|
Тема
|
[re: jana]
|
|
| Автор |
kokoc (познат) |
| Публикувано | 30.04.06 21:28 |
|
|
Много благодаря
Времето се оправи,гълъбите са здрави,влизам в нета .... и не се намирам ,а то каква била работата.
Признавам,не съм много фен на компютъра,виноват....

| |
|
|
|
|