|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Подарък за кръстници, които всичко си имат??
|
|
Автор | flyboy (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.07.05 12:51 |
|
Помогнете!!! Какво да подарим на кумовете си - просто не знам!!! Те си имат всичко, така че за нас става още по трудно...
| |
Тема
|
Re: Подарък за кръстници, които всичко си имат??
[re: flyboy]
|
|
Автор | :p (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.07.05 13:05 |
|
az sym za ne6to krasivo-kato kristalen serviz naprimer ili drugo-za spomen, ne tolkova funkcionalno kolkoto zapomnq6to se i originalno
| |
Тема
|
[re: :p]
|
|
Публикувано | 14.07.05 13:11 |
|
Добре, но какво - някакви идеи?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Venus Shy (оптимист) |
Публикувано | 14.07.05 13:15 |
|
Нашите кръстници са същите,и на нас с моя /все още/ приятел ни хрумна-икона,но рисувана,красива и скъпичка,да ги закриля и пази ,надявам се че не грешим,защото наистина всичко си имат,и за всичко което купуват са толкова претенциозни!
[image][/image]
| |
Тема
|
|
|
Автор | jas.min (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.07.05 13:18 |
|
Аз лично, ако изпадна в приятната ситуация да си имам всичко , бих се зарадвала на почивка на някое хубаво спокойно местенце, където не сме ходили. Примерно уикенд в някой Спа-хотел. Ние обмисляме уикенда след сватбата да отидем с нашите кумове в Двореца, Велинград и да се намързелуваме едно хубаво
Но то си зависи от хората. Много биха предпочели нещо по-материално - което дори и да не им трябва, поне "ще им остане за спомен".
| |
Тема
|
|
|
Автор |
elig666 (непознат) |
Публикувано | 14.07.05 17:21 |
|
И нашите си имат всичко и сега ще търся някоя по-хубава картина, защото те биха се зарадвали на това. Обаче не знам къде ще търся
[img]http://www.snugglepie.com/ezb/98825.png[/img]
| |
Тема
|
[re: elig666]
|
|
Публикувано | 18.07.05 16:36 |
|
Да и при нас май вариантът ще е картина... Вече сме им подарявали една и знам че те обичат, а и къща правят сега, така че може би това ще е най-подходящо....Ама каква точно да бъде......Ох, не е лесно...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cпacka (добра ламя) |
Публикувано | 22.07.05 10:36 |
|
И аз имах същия проблем, но се отказах от варианта картина. Много деликатен ми се видя избора, защото възприемането на изкуството е доста индивидуално понятие.
Както и да е ...
Съветът ми е да им изберете някакъв красив съд (или да окмплектовате 2-3) от типа на фруктиера + ваза + купа от магазините Крео, Петра или подобни. Има невероятно красиви и луксозни неща, подходящи за всякакъв дом и вкус. Също така там има и страхотни чаши-уникати за кафе, капучино и т.н. Две чаши за сутрешното удоволствие също са добър вариант.
Успех в избора и слънчева сватба!
Пътят към ада е постлан с добри намерения.
| |
Тема
|
[re: Venus Shy]
|
|
Автор |
doritt (c надеждa) |
Публикувано | 23.07.05 21:11 |
|
Съгласна съм с Venus Shy.
Нашите кръстници също ни подариха много красива икона, тъй като и ние сме много трудни с подаръците, всичко си имаме...
Смятам, че ще оценят подаръка.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NVN (expecting) |
Публикувано | 24.07.05 10:25 |
|
Ух,  как да не си похваля талантливия мъж сега  .
Разгледай, ако си харесаш нещо, което да е подходящо за вашите кумуве, както ги познаваш, ми пиши бележка или мейл. Ако проявяваш интерес, ще ти кажа кои са поръкчи (в смисъл ги няма в момента, но може да се нарисува нещо ново в този стил) и кои мога да ти ги покажа, изложени в ателието.
Поздрави,  
Моят художник -
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|