|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
сватбен агент?
|
|
Автор | graceful (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.05.05 12:39 |
|
Здравейте всички!!!
лятото ми предстои да се омъжвам и много се вълнувам. От 1 седмица следя форума и съветите и мненията много ми помагат, но все се чудя дали е по-добре с любимия да се обърнем към сватбен агент.
Може ли някой да сподели мнението си?
Притеснявам се за цялостната организация на тържеството....
А пък с помоща на сватбен агент сигурно излиза по-скъпо....
Има ли някой опит от подобни услуги?
Благодяря ви за отговорите и съветите

| |
|
....че с агент си е много по-лесно......НО.....
1. Доколкото знам взимат много пари.
2. Друго си е човек сам да си организира всичко - тръпката си е тръпка.

| |
Тема
|
Re: сватбен агент?
[re: graceful]
|
|
Автор |
NVN (expecting) |
Публикувано | 20.05.05 13:26 |
|
Има значение:
- на каква възраст сте,
- сами ли бихте организирали алтернативно или с родителите си,
- имате ли яснота как се организира официално събитие,
- имате ли желание сами да организирате,
- имате ли възможност да платите за агент.
Редактирано от jana на 13.02.09 15:21.
| |
|
Също търсим сватбена аенция. Нямаме време за нищо, а до колкото четох из нета взимат около 200 лева. Но незная коя агенция си струва. Моля някой който е ползвал тази услуга да ни даде малко повече инфо?
| |
Тема
|
Аз ще ви насоча ако искате
[re: Zvezden Dazd]
|
|
Автор |
Deq (малката^) |
Публикувано | 21.05.05 20:00 |
|
Ако наистина търсите аз ще ви насоча,пишете ми на емайла da_pis_@abv.bg
Дори да си на верен път ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | duh4eto (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.05.05 13:04 |
|
Мили девойки, моята сватба е в средата на юни. За да мине всичко като по вода в сватбения ден решихме с бъдещия младоженец да се обърнем към агенция. И открихме една, която направо ни изненада с ниската цена, която взима за услугата - САМО 65 лв. На фона на това, което бяхме срещали (от 200 до над 600 лв.) това си е направо смешно малко. Агенцията е Долче Вита, имат уеб страница: http://dolchevitacatering.com/ . Горещо ви я препоръчвам, още повече, че сватбената агентка е толкова мила и лъчезарна, че просто няма как да не ви зарази с доброто си настроение.
| |
Тема
|
|
|
Автор | чepвилo (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.06.05 18:33 |
|
Привет, веднага бих ти препоръчала моята сватбена агентка. Адски е готина и страшно много време ми спести, а моята работа е такава, че не мога да кръшна и да се захвана с организация...
Та тя ми предложи и ресторант, даде ми идея и за украсите, и за поканите...абе, само дето не ми даде акъл за роклята. Впрочем, в съобтния "24 часа" я има на снимка. Имаше цяла страница за сватбените агенции. Ама другите са егати кожодерите. А моята мацка взима еднократно такса от 65 лева и това е. Агенция "Долче вита" - Ралица. 983-15-16. /става дума за София, нали/ 
| |
Тема
|
|
|
Автор | slyncho (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.06.05 17:14 |
|
Zdrawejte!
I nie (poradi lipsata ni w BG) se nasochihme kym usugite na svatben agent. Agenciata syshto e dolche vita.
Edni prijateli predi 10 dni se ozeniha i syshtata agentka im beshe organizirala wsichko.Bjaha dowolni,nie kato gosti syshto!
da widim pri nas kak she se razwijat neshtata,che taka ot razsojanie...mani,mani
Hajde uspeh na wsichki!
| |
|
Нашата сватба е другата събота и преди два три месеца бях пощуряла на тази тема, сватбени агенти, ресторанти.....
Гледайте много внимателно, защото разликата в цените им е ОГРОМНА, а всъщност работата, която вършат е една и съща.
Ние работим със сватбена агенция ФЕЯ, и там цените са едни от най-ниските, за които съм проверила. Няма такова, като плащане на час за консултации и т.н. (все едно, че си при адвокат, това според мен е безумие), при нея цените са: ако сватбата е до 3000 лв - една цена, след това между 3000 и 6000 лв и после над 6000, мога да ви напиша и сайта им.
| |
Тема
|
Re: аз също търся
[re: svetkata]
|
|
Автор |
NVN (expecting) |
Публикувано | 03.06.05 13:37 |
|
Кое точно на сватбата да е на тази стойност? Кувертите в ресторанта ли?
Редактирано от jana на 13.02.09 15:21.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|