|
Тема
|
Рокля
|
|
Автор | Гepи (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.05 19:45 |
|
Искам да ви попитам, реално ли е да си иzбера и купя рокля zа 3 дена?
Гладайки цените на рокли тук в Германия, решихме с моя приятел, че ще ни е по евтион да летя до БГ и да си купя там роклята. Обаче мога да бъда в БГ само от четвъртък до неделя, което не е много време .
Помогнете, реално ли е да си купя рекля zа такова кратко време? И дали ако си харесам някоя рокля, ще мога да я купя веднага или ще трябва първо да я поръчвам и да чакам да я доставят или те просто ги имат в магаzините?
Редактирано от jana на 01.03.05 23:36.
| |
Тема
|
Re: Рокя
[re: Гepи]
|
|
Автор |
NVN (влюбена) |
Публикувано | 01.03.05 20:20 |
|
Нямаш проблем, ако ти самата като фигура си "стандартна" - в случай на по-пълна, слаба, висока или ниска вероятността това да стане е малка. А също и ако имаш много голям или много малък бюст, защото това изисква определени модели, за да е естетично (и в двете посоки).
Моят художник -
| |
Тема
|
[re: NVN]
|
|
Публикувано | 01.03.05 20:30 |
|
Аz най много се притеснявам, че ще ми кажат, че тепърва трябва да поръчват роклята от някъде...
А ако се налагат корекции, една поzната тук ще ги направи беzплатно...
Мерси zа отговора...
| |
|
Моята рокля си я избрах точно за 5 мин.
Тя беше в първия магазин в които влязох, и първата която пробвах и ведна си я взех.Беше точно това което търся!  

| |
Тема
|
|
|
Автор |
NVN (влюбена) |
Публикувано | 01.03.05 21:24 |
|
О, има много готови рокли и то разкошни!!!!
Ти какъв бюджет си си определила?
Аз например много харесвам нещата на Поля Миланова - е, естествено не всички, но в бутика срещу операта работи едно супер мило момиче, което всичко ще ти покаже. Пробваш си наволя и си избираш.
Като цяло дори и рокли, които са ти помпозни, те съветвам да пробваш (или не са по твоя джоб), за да се настроиш празнично. Често пъти булката като влезе по дънки и фанелка няма смелост да се погледне в блясък и с богат тоалет, а скромничка поприбраничка "булчица" - жалко.
Успех!
Моят художник -
Редактирано от NVN на 01.03.05 21:27.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NVN (влюбена) |
Публикувано | 01.03.05 21:32 |
|
Моля да ме извинят момичетата, чиито рокли ще закача тук - свалила съм си ги, за да ги ползвам за "показно", понеже са ме впечатлили, а като давам съвет на някого, на когото помагам за сватбата, искам да е нагледно - така се възприема по-лесно все пак .

Моят художник -
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 02.03.05 10:42 |
|
Купих си билетчето ...
София ме чака другата седмица .
А колкото до бЮджета, трябва да си купя 2 рокли, едната zа подписватето в съвета(в Каzахстан) и една zа венчавката в БГ. За всичко това, плЮс обувки, чанти и т.н., имам около 1000 лв.
Уф, вече ми е много притеснено... ама е приятно де
| |
Тема
|
Re: Рокля
|
|
Автор |
surfline ((veche poznat)) |
Публикувано | 02.03.05 14:37 |
|
Става да си намериШ рокля и zа 1 ден...МожеШ и да си я вzемеШ веднага, ако ти пасне...А бе въобЩе няма какво с´да се притесняваШ.Сега има и много официални рокли zаради абитиурентските балове та няма да имаШ и проблеми с рокля zа съвета...Така Че беz да се притесняваШ отиваШ на "лов" zа рокле и гледаШ как zа 2 Часа олекваШ с 1000 лв. ...Ужас zа мъжо  .
Smiah, smiah...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NVN (влюбена) |
Публикувано | 02.03.05 18:50 |
|
Според мен без проблем ще се вместиш! Ако не целиш нещо безкрайно екстравагантно 
Моят художник -
| |
|
Реално и още как! И аз моята в сряда намерих, в събота взех(така се уговорих с продавачките, за да не я разнасям насам- натам) а ти щом като имаш и кой да ти коригира дължина и прочие - още по-лесно! То ние си купихме всичко от София де, включително и халките ни направиха по поръчка. 
keep it simple, stupid!
| |
|
|
|
|