|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Идея за текст на поканата за родителите?
|
|
Автор | Perlichka (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.07.04 12:04 |
|
Някой сблъсквал ли се е с подобен въпрос?
Организираме сами сватбеното тържество и искаме да пуснем по-специални покани на родителите. Само че се чудя какво точно да съдържат те като текст, не ми се струва много удачно да са същите като на останалите гости. Някакви идеи?
| |
Тема
|
Re: Идея за текст на поканата за родителите?
[re: Perlichka]
|
|
Автор | Merи (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.07.04 16:02 |
|
А, на мен ми се струва, че текста за родителите е по-лесен за съчиняване - можете да нипишете доста лични неща, пр. да им благодарите за грижите и вниманието, за да можете вие да стигнето до този изключително важен момент в живота... Можете спокойно да пуснете въображението си и дори стихчета да вкарате, ако имате нещо подходящо.
И не е нужно да се придаржате към някакви стандарти. Пък съм убедена, че родителите ще са много трогнати от този жест! защо ли и ние не се сетихме за това....
| |
Тема
|
[re: Merи]
|
|
Публикувано | 30.07.04 12:58 |
|
Благодаря, Меги !
| |
Тема
|
|
|
Автор | Haдя (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.07.04 13:39 |
|
Аз пък мисля, че не е много подходящо да давате покани на родителите - за мен това е напълно излишно, нищо, че вие си организирате всичко, даже ми се струва обидно, та нали от само себе си се разбира, че те ще присъстват и без тях сватбата не може да мине?! Поне аз така мисля за моите родители. Разбира се, че е много хубаво по някакъв начин да им засвидетелствате уважението и благодарността си, но може да е под формата на подаръче, стих и т.н.
| |
Тема
|
[re: Haдя]
|
|
Публикувано | 30.07.04 13:57 |
|
За момент аз също си помислих, че ще се огорчат... но реших да им покажа по още един начин, че те ще са най-специалните гости на тържеството ни, дори и в поканата да не пише "покана", "каним Ви" и т.н.
| |
|
Скъпи мамо и тате,
Елате да ни видите сеира, нали така или иначе вие го плащате!
И не забравяйте, че това е само началото и още много ще има да плащате!
С Обич ........
Боже колко мъка има на този свят Боже!

| |
Тема
|
Re: Една идея
[re: RepeatableRead]
|
|
Публикувано | 30.07.04 15:03 |
|
Разреши ми да не се смея на безвкусната ти шега.
Още повече, че никога няма да взема и 1 лв за организацията на нещо, което е мой празник! Мога и искам да си го позволя!
| |
Тема
|
Re: Една идея
[re: RepeatableRead]
|
|
Публикувано | 30.07.04 15:43 |
|
Извинявай, ама защо просто не изчезнеш от този форум и да ни оставиш на мира?! Върви там някъде в клуба на разведените (защото ти е любим) или някой подобен....
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 30.07.04 15:47 |
|
Да, и аз искам по някакъв начин да покажа на моите родители колко са важни на мен и още не знам как, но можеш да им подариш нещо и на картичката към него да напишеш посланието си към тях, или просто да се обърнеш към тях пред всички гости и да кажеш всичко, което желаеш. Късмет!
| |
|
Защо да изчезна?!?
И аз се вълнувам от сватбите!!!

Боже колко мъка има на този свят Боже!

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|