Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:23 15.07.25 
Контакти
   >> Сватбени вълнения
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Идея за текст на поканата за родителите?нови  
АвторPerlichka (Нерегистриран)
Публикувано29.07.04 12:04

Някой сблъсквал ли се е с подобен въпрос?
Организираме сами сватбеното тържество и искаме да пуснем по-специални покани на родителите. Само че се чудя какво точно да съдържат те като текст, не ми се струва много удачно да са същите като на останалите гости. Някакви идеи?

Тема Re: Идея за текст на поканата за родителите?нови [re: Perlichka]  
АвторMerи (Нерегистриран)
Публикувано29.07.04 16:02

А, на мен ми се струва, че текста за родителите е по-лесен за съчиняване - можете да нипишете доста лични неща, пр. да им благодарите за грижите и вниманието, за да можете вие да стигнето до този изключително важен момент в живота... Можете спокойно да пуснете въображението си и дори стихчета да вкарате, ако имате нещо подходящо.
И не е нужно да се придаржате към някакви стандарти. Пък съм убедена, че родителите ще са много трогнати от този жест! защо ли и ние не се сетихме за това....

Тема Re: Идея за текст на поканата за родителите?нови [re: Merи]  
Публикувано30.07.04 12:58

Благодаря, Меги !

АвторHaдя (Нерегистриран)
Публикувано30.07.04 13:39

Аз пък мисля, че не е много подходящо да давате покани на родителите - за мен това е напълно излишно, нищо, че вие си организирате всичко, даже ми се струва обидно, та нали от само себе си се разбира, че те ще присъстват и без тях сватбата не може да мине?! Поне аз така мисля за моите родители. Разбира се, че е много хубаво по някакъв начин да им засвидетелствате уважението и благодарността си, но може да е под формата на подаръче, стих и т.н.

Тема Re: Идея за текст на поканата за родителите?нови [re: Haдя]  
Публикувано30.07.04 13:57

За момент аз също си помислих, че ще се огорчат... но реших да им покажа по още един начин, че те ще са най-специалните гости на тържеството ни, дори и в поканата да не пише "покана", "каним Ви" и т.н.

Тема Една идеянови [re: Perlichka]  
Автор RepeatableRead (transactional)
Публикувано30.07.04 14:14

Скъпи мамо и тате,
Елате да ни видите сеира, нали така или иначе вие го плащате!
И не забравяйте, че това е само началото и още много ще има да плащате!

С Обич ........

Боже колко мъка има на този свят Боже!

Тема Re: Една идеянови [re: RepeatableRead]  
Публикувано30.07.04 15:03

Разреши ми да не се смея на безвкусната ти шега.
Още повече, че никога няма да взема и 1 лв за организацията на нещо, което е мой празник! Мога и искам да си го позволя!

Тема Re: Една идеянови [re: RepeatableRead]  
Публикувано30.07.04 15:43

Извинявай, ама защо просто не изчезнеш от този форум и да ни оставиш на мира?! Върви там някъде в клуба на разведените (защото ти е любим) или някой подобен....

Публикувано30.07.04 15:47

Да, и аз искам по някакъв начин да покажа на моите родители колко са важни на мен и още не знам как, но можеш да им подариш нещо и на картичката към него да напишеш посланието си към тях, или просто да се обърнеш към тях пред всички гости и да кажеш всичко, което желаеш. Късмет!

Тема Защонови [re: Haдя]  
Автор RepeatableRead (transactional)
Публикувано30.07.04 15:55

Защо да изчезна?!?
И аз се вълнувам от сватбите!!!

Боже колко мъка има на този свят Боже!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.