|
|
|
Тема
|
2007 Forester 2.5 L
|
|
| Автор | Traicho (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.10.10 11:33 |
|
|
Продава се почти ново 2007 Субару Форестер 2.5 L (Subaru Forester - няма ги с тези мотори в BG), само на 16000 км. Вижте го на WWW. SENSIGEO.COM.
| |
|
Тема
|
Re: 2007 Forester 2.5 L
[re: Traicho]
|
|
| Автор |
Koфтият (форумист) |
| Публикувано | 19.10.10 05:57 |
|
|
Трайчо, ти направо ме подстрекаваш да отида на Мугла на баира (под Карлъка) и да се изрева - Яж ма мугленска мечко..... ?
Форестъра хубаво си беше на 60 000 км, кой ви кара да му връщате километража ? И без това щеше да се продаде добре. Второ - хубави данни, хубава година, хубави километри..... а къде е остатъка от заводската гаранция ? И, да речем, има я. Какво става като отида и отгоре ми кажат, че ми отхвърлят гаранционната поръчка, поради това че колата преди 5 месеца е била в сервиз за гаранционен ремонт, с километраж 59 000 км ?
| |
|
Тема
|
[re: Koфтият]
|
|
| Автор | Tpaйчo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.11.10 16:43 |
|
|
Абе, Кофти Пич, ти май вярно си кофти пич... Къде си видял тази кола на 59000 км? Никога не е била, и не е била в сервиз! Карах я само 7 месеца през 2007 в Катар и я внесох в България, защото мислех че сте си остана тука. Но 2008 пак тръгнах по света, така че тази кола не ми трябва. Ако искаш - обади се на телефона от обявата (не е моят, аз не съм в Европа) и там сте ти кажaт повече.
Иначе харесвам чувството ти за хумор, и изглежа познаваш района. Жaлко че не си сериозен купувач , иначе колата си струва (е, има малко драснато на задната броня). Има си всички докумени и сервизни книжки, но са от Катарският дилар.
Както да е.
Пожелавам ти успех със зевзеклъка!...
| |
|
Тема
|
[re: Tpaйчo]
|
|
| Автор |
Koфтият (форумист) |
| Публикувано | 06.11.10 01:03 |
|
|
Няма, бе колега....... зевзеча се само. Но ти поне ме разбра. Не ти мисля лошото, нека да си я продадеш със здраве. Не съм купувач, вярно е.
Успех
| |
|
Тема
|
[re: Traicho]
|
|
| Автор | peshehodetz (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.11.10 01:38 |
|
|
Тук трудно ще намериш купувачи, но пробвай в:
там сме все фенове и ентусиасти, та дано се намери някой мераклия щото колата е супер, няма просто какво повече да се желае. Макар че както ти казах и преди аз ако бях щях да шитна RAV-4ката пък да си запаза Субару-то.
| |
|
Тема
|
[re: peshehodetz]
|
|
| Автор | Traicho (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.11.10 07:09 |
|
|
Прав си, няма съмнение, но жена ми повече хареса RAV-ката, защото... е бяла!!... Женска работа, ама не се излиза наглава...
| |
|
|
|
|