Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:57 14.11.25 
Автомобили
   >> Subaru
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема 2007 Forester 2.5 L  
АвторTraicho (Нерегистриран)
Публикувано18.10.10 11:33

Продава се почти ново 2007 Субару Форестер 2.5 L (Subaru Forester - няма ги с тези мотори в BG), само на 16000 км. Вижте го на WWW. SENSIGEO.COM.

Тема Re: 2007 Forester 2.5 Lнови [re: Traicho]  
Автор Koфтият (форумист)
Публикувано19.10.10 05:57

Трайчо, ти направо ме подстрекаваш да отида на Мугла на баира (под Карлъка) и да се изрева - Яж ма мугленска мечко.....

?

Форестъра хубаво си беше на 60 000 км, кой ви кара да му връщате километража ? И без това щеше да се продаде добре. Второ - хубави данни, хубава година, хубави километри..... а къде е остатъка от заводската гаранция ? И, да речем, има я. Какво става като отида и отгоре ми кажат, че ми отхвърлят гаранционната поръчка, поради това че колата преди 5 месеца е била в сервиз за гаранционен ремонт, с километраж 59 000 км ?

Тема Re: 2007 Forester 2.5 Lнови [re: Koфтият]  
АвторTpaйчo (Нерегистриран)
Публикувано05.11.10 16:43

Абе, Кофти Пич, ти май вярно си кофти пич... Къде си видял тази кола на 59000 км? Никога не е била, и не е била в сервиз! Карах я само 7 месеца през 2007 в Катар и я внесох в България, защото мислех че сте си остана тука. Но 2008 пак тръгнах по света, така че тази кола не ми трябва. Ако искаш - обади се на телефона от обявата (не е моят, аз не съм в Европа) и там сте ти кажaт повече.
Иначе харесвам чувството ти за хумор, и изглежа познаваш района. Жaлко че не си сериозен купувач , иначе колата си струва (е, има малко драснато на задната броня). Има си всички докумени и сервизни книжки, но са от Катарският дилар.
Както да е.
Пожелавам ти успех със зевзеклъка!...

Тема Re: 2007 Forester 2.5 Lнови [re: Tpaйчo]  
Автор Koфтият (форумист)
Публикувано06.11.10 01:03

Няма, бе колега....... зевзеча се само. Но ти поне ме разбра. Не ти мисля лошото, нека да си я продадеш със здраве. Не съм купувач, вярно е.

Успех

Тема Re: 2007 Forester 2.5 Lнови [re: Traicho]  
Авторpeshehodetz (Нерегистриран)
Публикувано21.11.10 01:38

Тук трудно ще намериш купувачи, но пробвай в:

там сме все фенове и ентусиасти, та дано се намери някой мераклия щото колата е супер, няма просто какво повече да се желае. Макар че както ти казах и преди аз ако бях щях да шитна RAV-4ката пък да си запаза Субару-то.

Тема Re: 2007 Forester 2.5 Lнови [re: peshehodetz]  
АвторTraicho (Нерегистриран)
Публикувано26.11.10 07:09

Прав си, няма съмнение, но жена ми повече хареса RAV-ката, защото... е бяла!!... Женска работа, ама не се излиза наглава...

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.