Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:19 15.11.25 
Автомобили
   >> Subaru
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Питане за Subaru VIVIOнови  
АвторJoro (Нерегистриран)
Публикувано04.11.03 23:18

Колеги някои знае ли това : Subaru VIVIO-32 kW (44 PS), EZ: 06/96
дали е 4х4.

http://www.mobile.de/SID3CGmPe-.9hEGAXOEYBaKyQ-t-vaN%E3DexlCsAsK%F3P%F3R~BmSB10LsearchPublic%81o-t-vAUCaCiCoMkMoPESeTUZiaDkWkmrD~BCDA1G2005-09B11ESolmsADE23500EVIVIOD1500CCarG2004-09E35606A1B32E82000G1996-06J1067984201A1LsearchPublicCCarZ-t-vctpLtt~BmPA1B81B20C198s-t-vMkPRRD_xrdsO~BSRA6E23500H30000000D2000A0D1990A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&top=96&id=11111111127885218&

10х

Тема Re: Питане за Subaru VIVIOнови [re: Joro]  
АвторHonda (Нерегистриран)
Публикувано05.11.03 18:09

Има същата система като Джъсти - превключваемо 4х4

Тема Re: Питане за Subaru VIVIOнови [re: Honda]  
АвторBojko (Нерегистриран)
Публикувано05.11.03 18:20

na 700cc ne slagat 4x4

Тема Re: Питане за Subaru VIVIOнови [re: Bojko]  
АвторHonda (Нерегистриран)
Публикувано05.11.03 18:41

Слагат и още как
Първоначално модела е въведен през 1993г. като FWD и AWD(4x4). Мисля че след 1995 г. всички са 4х4. За тази конкретно най-добре да се пита продавача, за да не вкараме човека в беля

Авторvivio (Нерегистриран)
Публикувано03.09.06 11:40

pi4ove - az karam takova subaru vivio ot 1992 dekemvri - kjolata e unikalna- a 4X4 slagat i o6te kak - nqma spirka s tva- [poprincip e s predno a dvoinoto se puska ot kop4e na skorostiq lost - kolata e 550 kg. 44konq 660kubika gratsko mi har4i 4,5 a izvungratsko 3....mnogo sum dovolen ot kolata samo e problem malko s 4arkalacite- ako vi potrqbva ne6to zagivate - az go kupih bez miga4 - i taka 6te si ostane mai - 150 evro e .......

namerih si angrenajen i nakladki ama drugo nqma no kolata si zaslujava mnogo.v serviza na SUBARU mi kazaha 4e oka4vaneto e napravwno kato na IMPREZA-ta samo4e v umalen variqnt - kazaha 4e ako ne q blusna 6te mi iskara do jivot :D taka 4e kolata e 4WD i e dobra - ako q zeme6 davai da pravime fen club - az se zapoznah s o6te 3-ma deto sa si zeli takiva i te sa mnogo dovolni.....ako ima6 vuprosi o6te e-maila mi e "samo@marihuana.com" star mi e i za tva taka zvu4i xaxaxa - ae sus zradve

Тема Re: Питане за Subaru VIVIO [re: vivio]  
Автор sovla (ухилен)
Публикувано19.08.09 12:52

Да си кажа и аз мнението по въпроса.
Е няма друг такъв сладур, като Вивчо..! Аз съм нов шофер и принципно не разбирам от возила, но когато ми докараха Вивчо и седнах зад волана не ми се искаше да слизам. Моята е автоматик 1994-а, на 96000 км - поръчах я такава, заради трафика в София. Но срещнах един авер от моя град, който е купил същия модел, обаче 4х4 за жена си. Разбираемо, щото той живее в планински район и се съобразява с терена. Наистина с частите е трудно, защото според същия авер в БГ има регистрирани само около 100 автомобила Вивио..и аз проверих навсякъде по интернет какви са и прочие, и единствено в руски и английски сайтове намерих инфо. Като отрицателно мнение бе отбелязано единствено, че са малко шумни - нищо друго! Смених само филтрите, ремъка, ролки и двата предни лагера на главините.. Майстора рече, че частите му са си оригинални. Японска работа! С моя Вивчо ходих до Варна през зимата - Дюлински проход, нещо като Шипченския - държа се перфектно! Само малко ме притесни когато лятото в жегите попримигна лампичката на маслото.. Имаше две мнения по въпроса - че маслото не е подходящо и от жегата се е втечнило( а аз избрах много добро масло, мисля че беше синтетично и немско), или датчика на маслото е за смяна. Така и не се разбра от какво е, но повече не се повтори. Та така..обичам си го тоя Вивчо и ме е яд, че само 1 г. успях да го покарам..понеже по стечение на обстоятелствата се наложи да пътувам извън БГ и в момента малкото бижу си седи самотно..Не ми се ще да го продавам, но и знам, че ако се заседи е по-лошо..И ТАКА, ако ще правите фен клуб - аз съм ЗА!:)

трудноно е за
людене
льосноно е за
овцене

Автор jhgtfgyhftgy (член)
Публикувано29.11.11 14:51

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.