|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Полската GTC вдига мол в Ст. Загора за 42 млн.евро   |  |  | Автор | CaбятaHaAcпapyx (едър бизнесмен) |  | Публикувано | 30.07.07 07:54 |  |  | 

Аз съм истинския Меч на Верея
 Редактирано от CaбятaHaAcпapyx на 30.07.07 08:19. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Полската GTC вдига мол в Ст. Загора за 42 млн.евро  [re: CaбятaHaAcпapyx] |  |  | Автор | Axueв (Ahiev) |  | Публикувано | 30.07.07 08:31 |  |  | 

А бе,вие неръждаемите,колкото и да се роите все сте на един акъл...

|  |  |  
             |  |  | 

Имали потвърждение, че GTC е купила парцела, аз лично не се наемам да коментирам, преди да ми се потвърди от сигурни източници, а вестниците не са от тях.

Много моля, моят клонинг: така нареченият "Мечът на Верея", да спре да пише!!!

|  |  |  
             |  |  | 

е и?
 ти да не би да си от инвеститорите? или вече си назначен за Мениджър Човешки Ресурси и набираш персонал?

съвестта е като женската девственост - пречи

|  |  |  
             |  |  | 

Много разочаровъши емотиконки използваш

Аз лично предпочитам да изчакам и след това да се радвам, иначе ще трябва после да давам мнения, подобни на твоето и разочаровъщи човеченца

Много моля, моят клонинг: така нареченият "Мечът на Верея", да спре да пише!!!

|  |  |  
             |  |  | 

моите може да са разочаровъши, твоите са леко шокиращи и неадекватни...
 щом постваш статията, значи чакаш мнения (или може би бъркам...), и аз си казвам мнението
 дано да има за какво да се радваме

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Полската GTC вдига мол в Ст. Загора за 42 млн.евро  [re: neverojatna] |  |  | Автор | Axueв (Ahiev) |  | Публикувано | 30.07.07 19:05 |  |  | 

Тя,статията друг неръждаем я постна,ама карай!

ГолЕма разлика няма.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Полската GTC вдига мол в Ст. Загора за 42 млн.евро  [re: Axueв] |  |  | Автор | Meчът нa Bepeя™ (ЗНАЕЩ И МОЖЕЩ) |  | Публикувано | 30.07.07 19:09 |  |  | 

Дамм...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Полската GTC вдига мол в Ст. Загора за 42 млн.  [re: neverojatna] |  |  | Автор | Beco_ (bluser) |  | Публикувано | 30.07.07 20:46 |  |  | 

мдааа, човекът е решил да ни припомни смисъла на класическия фатмашки лаф - питам и отговор не искам.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Полската GTC вдига мол в Ст. Загора за 42 млн.  [re: Beco_] |  |  | Автор | neverojatna (анаконда) |  | Публикувано | 01.08.07 15:05 |  |  | 

аз пък имам друг любим лаф малко по шопски - сакам отговорът да е "да"

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |