Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:11 02.07.25 
Градове
   >> Стара Загора
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема индра отвръща на идеятанови  
Автор indra (macondo)
Публикувано24.08.05 00:48

вместо да губя ценно игрово време за щуротии, бих могла да постна снимка от мартенската среща на форума.
защото на снимката сме дивна, fx, лутар, бгпънк и аз.

участващите в снимката имат ли нещо против?

щото този цирк е време да спре.

esto no es tan simple como parece

Тема Re: индра отвръща на идеятанови [re: indra]  
Автор Bgpunk (стар пинокио)
Публикувано24.08.05 01:00

Нямам нищо срещу тази идея....

Автор Cтиви (ей ма на)
Публикувано24.08.05 08:20

Аз имам възражение.На тази снимка няма КЛОНИНГИТЕ.Чесно ли е така?Я сложи някоя и с тяхно присъствие и на следващата сбирка двамата нови модератори да почерпят и да длъжността.Нека направят снимки с ВСИЧКИ дошли на явката,че да се знае кой на кой е клонинг.

Автор divna (Феникс)
Публикувано24.08.05 08:28

аз също нямам, Индре...пък и не вярвам някой от останалите да възрази..той още тогава Fx беше пуснал тук линк, така, че едва ли няой ще изпищи...но все пак благодаря за деликатното запитване

танцувай по ръба на острието

Тема Индричка четинови [re: indra]  
Автор мaнaфчe (нимфоманче)
Публикувано24.08.05 18:04

Винаги много съм те обичал, затова не искам да бъдеш заблуждавана от този господин.

Дроникс каза защо Лутар се е появил на прословутата среща на Венеция:

За Венеция:

Бгпънк е викнал някой свой познат и го е представил на клубарите, като Лутар.
От ясно по-ясно е.
Всеки може да се досети.
И всеки може да се досети, защо "организатора" на срещите Лутар не се е вясвал на тях. Едва ли познатия на Бгпънк всеки път ще играе по свирката му, освен ако не са много близки.

Тема Re: индра отвръща на идеята [re: indra]  
Автор dronix ()
Публикувано24.08.05 20:06

Мисля, че ще изгубиш по-малко ценно време, ако влезеш за 1 секунда с ника на Лутар или Бгпънк, който днес ще изберат официално за модератор.

Нали се познавате и си имате доверие, едва ли ще има проблем от страна на Ивайло да ти направи тази елементарна услуга.

Кликваш, върху изброените от мен линкове в "Разкрития в клуб Стара Загора" и виждаш цирка.

Със сигурност ще ти отнеме по-малко отвреме, отколкото да се ровиш из архива да търсиш снимката на Лутар.

Също можеш да провериш ИП-то на Стиви и Ахиев в линковете, които съм постнал в "Другата раздвоена личност" и виждаш другия цирк.

Като се нагледаш на двата цирка, цирка ще свърши.

А можеш да се поогледаш и за други циркове в другите теми, стига да ти се губи ценно време.

Всичко зависи от добрата воля на твоите любими познати Бгпънк или Лутар, а защо не и Ахиев.
Но дали тези хорат имат добра воля да ти направят една малка приятелска услуга?

Ще поживеем, ще видим.

Айде със здраве миличка.

Автор indra (macondo)
Публикувано24.08.05 20:22

явно нема смисъл

esto no es tan simple como parece

Автор Axиeв (уморен)
Публикувано24.08.05 21:34

Как е крака Индра,стъпваш ли,всичко нормално ли върви?

Автор Bgpunk (стар пинокио)
Публикувано24.08.05 21:54

Ами, няма смисъл, то и аз това си мисля. Тези малчугани с дървени глави /без значение, че май умишлено си играят на обидената градивна опозиция/ не заслужават обяснения. Такива се дават на разумни и добронамерени хора.
На такива като тях...нищо подобно.

Автор lutarМодератор (Don Cheater)
Публикувано24.08.05 22:32

Индра моляте кажи ми това :

аз ли съм или е моя клонинг от филма "Острова" щото взех и аз да се бъркам нещо.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.