|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
kade ima novo stroitelstvo vav Stz
|
|
Автор | ra6ko (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.05 13:37 |
|
kagete mi ponege ne sym ot STz kade ima novo stroiotelstvo,t.e.kade swe prodava v momenta,4e ne moga das e orientiram
| |
Тема
|
Re: kade ima novo stroitelstvo vav Stz
[re: ra6ko]
|
|
Автор | hohohho (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.05 20:39 |
|
Отговорът е никъде!!!!!Това е баси смешния град!!!!Савсем леко живнаха и вече си мислят че водят парада! Типично за тъпи селяндури!Разчитат на едната "марица изток" и на една фабрика за бира , а все едно че са икономическия център на европа!Онзи ден пътувах във влака и слушам някакъв левент дето разправя на другите в купето че стара загора била около 400 000 души    Тия хора или не ходят по-далеч от 50 км от махалата си или са ебаси оптимистите 
| |
|
Реално Стара Загора е толкова - между 200 и 400 хиляди.
Градът е супер готин и чист, много ми харесва! 
| |
|
В СЗ се строи много, просто разгледйа някой строеж или си купи вестник от СЗ, там са написани множество обяви за ново строителство. Има 10 ки блокчета за продан.
| |
Тема
|
[re: ra6ko]
|
|
Автор | bimbo (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.05 21:56 |
|
Tuk ne prashti ot novo stroitelstvo no vse pak se namira tuk tam po nqkoe novo blokche. Stroitelstvoto ne e susredotocheno na edno mqsto v grada i ne e tolkova masovo kakto naprimer vuv Varna Sofia Plovdiv i Burgas no vse pak i v Stz ima novo stroitelstvo. Ako naistina te interesuva da si kupish apartament mislq che e po-podhodqshto da se oburnesh kum nqkoq agenciq za nedvijimi imoti 
| |
Тема
|
[re: hohohho]
|
|
Автор | bimbo (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.05 22:03 |
|
Chak puk nikude e mnogo presileno I osven tova Stz ne e tolkova otkusan grad kolkoto si mislish Vqrno e che vuv foruma ima nqkoi kompleksari koito preuvelichavat i govorqt gluposti che grada bil 200-400 i neznam si kolko hilqdi.......... tova sa gluposti Stz e okolo 140-150 hilqdi realno i dokolkoto znam e 6-ti ili 7-mi grad v Bg ne znam sus sigurnost no tova ne e vajno. Inache grada si e hubav i ojiven. Razbira se ne moje da se sravnqva s golemite gradove kato Sofia, Plovdiv, Varna i Burgas no e normalno inache v obshti linii grada e mnogo hubav, priqten i ne tolkova pretupkan kakto posochenite gore gradove. 
| |
Тема
|
[re: bimbo]
|
|
Автор |
Axиeв (уморен) |
Публикувано | 10.06.05 22:37 |
|
Чак пък никъде е много пресилено .И освен това Стара Загора не е толкова откъснат град,колкото си мислиш .Вярно е,че във форума има някои комплексари,които преужеличават и говорят глупости,че града бил 200400 и незнам си колко хиляди.......това са глупости....И ТАКА НАТАТЪК.........
Толкова ли е трудно?!Горе,над полето имаш КИРИЛИЦА....след KREDOR.....
Ina/e sym syglasen sys wsi4ko napisano
| |
Тема
|
[re: Axиeв]
|
|
Автор |
Abu.Kasap.Fred (Мечът на Нахуя) |
Публикувано | 11.06.05 00:52 |
|
сега ще дойде Курът на Нахуя и ще ви разкаже, как в Ста'а З'го'а се строи от хилядолетия, и там са измислени тухлите....
па магистралата още години ще си стига до Чирпан, а до СЗ - грънцииииииииии........  
Гатанка:
Никнат като гъби, изглеждат като гъби... Що е то?
Отг.: Гъби!
| |
|
Стара Загора е 5-ят най-голям български град, 250 000 или четвърт милион население! Ново строителство колкото искаш, защото всяко свободно кътче земя се застроява! В момента в градът има 5 хипермаркета, а до Нова година ще станат 10! 
Stara Zagora, the 5-th biggest Bulgarian city
| |
Тема
|
Re: СЗ е най-развития град в Ю БГ!!!
[re: Meчът нa Bepeя™]
|
|
Автор | Mitaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.05 16:44 |
|
Шегобиец 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|