Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:43 08.07.25 
Градове
   >> Стара Загора
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Относно русенските провокации в този клуб…нови  
АвторBAЖHO (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 12:52

Скъпи русенски приятели, данните които ще видите не сме измислили ние, а са плод на множеството демографски, икономически и социалн проучвания извършени в нашата прекрасна ОБЩА родина България. Ние не парадираме с тях нито сме идвали във вашият клуб, зада се заяждаме, защото и без това тези статистики нямат никакво значение за реалният живот на обикновенния жител на Стара Загора или Русе.
Но моля ви не говорете глупости и не ни пълнете клуба с нецензурни текстове и на никого ненужен спам.
Знам че русенци са интелигентни хора и няма да продължат тези безсмислени провокации…
В карайна сметка тези статистики не сме ги измислили ние.
Моля прочетете ги:

1. Стара Загора е 5-я по големина БГ град според всикчи нови демографски проучвания за 2003 г.

2. Стара Загора е 2-я по стандарт БГ град само след
София, според най-новите проучвания за 2003 г.

2. Стара Загора е 4-я БГ град по фактор възможност за човешко развитие само след София, Варна и Бургас,
според проучвания на ООН за 2003 г.

Освен всичко това не трябва да се забравя и факта че Стара Загора е и най-древният български град с повече от 8000 г. история, град
по-древен от цивилкизациите от Шумер и Акад, както и 2 пъти
по-древен от древните Атина и Константинопол.
Градът се намира на важният кръстопът между столицата София и най-голямото българско пристанище Бургас, както и между Бяло море и Дунав (най-прекият път между тях).
Русе пък има богата възрожденска история отпреди век и полувина.

Така че не виждам какво толкова все трябва да доказвате русенци пред нас и други български градове, че все се чудите колко голям град имате и колко беден или богат е той!
Ако се съмнявате в достоверността на нещо тук пишете ми на:
special_army@abv.bg
Аз ще ви отговоря непременно и ще ви пратя неуспорими доказатества на мейла относно всички данни от поста.
Благодаря ви предварително и ви желая успех!

Тема За селските власи от с. Русенови [re: BAЖHO]  
АвторПo-вaжнo (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 14:48

Не ви ли дразнят скапаните русенци?
Ако сте имали нещастието да познавате някой русенец сигурно още пазите дълбоко вътре в себе си огорчението от този лош, завистлив и злобен човек. Въобще русенеца е друг антропологичен вид, свикнал да получава всичко на готово и злобеещ ако някой го превъзхожда…
Тази неизгасваща злоба на русенци към всички други българи ме накара да се поразровя из книгите и да попрочета малко за тези ужасни хора, защо са такива и на какво се дължи това…предполагах че се дължи на суровия климат и високата безработица на Северна България, както и на влашкият им произход, но се оказа, че проблемът е комплексен и не се дължи само на това…
Та значи историята на този жалък русенски “народ” започва от построяването на град Русе (тогава Русчук) от турците преди около 150 години по времето на Османската Империя. Построен е върху едно кално и жалко село с не повече от 1100 жители….Те го използват като пристанище извозващо българите към турските лагери на смъртта и транспорт на оръжията и откраднатото към Турската столица Цариград. Не след дълго този град става за кратък период от време най- големият български град, но да не си помислите че е бил много голям- бил е само 20 хил.д. , но тогава турците са поддържали изкуствено другите български градове малки, за да няма възстания, а в Русе турците са били най-много и възстанието е било невъзможно…
След освобождението другите градове с по-добро разположение, изпреварват Русе по големина…
Първо града е изпреварен от Пловдив-град разположен в гъсто населената западна тракийска низина. После е изпреварен и от новата българска столица София-в която се строяло много…
10 години по-късно злобата на русенци вече надхвърляла всичко, защото от 1 по големина град Русе става 4 след току що изпреварилата го Варна, при това дори след изкуствено напомпаната в Русе от комунистите икономика, поради това че един от най-видните комунисти по онова време Бранко Мутафов бил русенец и изкуствено влял още 20 хиляди души в този град…
Градът продължил да зтъва и през 1989г. Русе отстъпва и на Бургас-голямо българско пристаниеще на Черно море…Така Русе слиза още една стъпка надолу и става 5 по големина град…
Но всичко не спира до тук днес 126 години по късно след като е бил 1 по големина град, най-новите сатистически проучвания на ООН показват, че
Русе вече е 6 по големина град в България и е изпреварен от бързоразвиващата се в последното десетилетие Стара Загора-град със силна икономика...
Статистиката на ООН има дори и проучване за големината на градовете в България и предупреждава индиректно русенци, че на следващато преброяване в България може дори да не влезнат в 8 големи български града, защото Русе се стопява поголомно с билзо 500 души месечно…Градът е обезлюдяващ се и няма млади хора…Превръща се в град описван от българските съвремени автори като ПРИЗРАЧЕН и МЪРТЪВ град…
Аз мисля че съдбата е наказала много справедливо тези хора, защото изляха през последните 100 години безкрайната си злоба върху целият български народ…
Понякога си мисля че това може да е и божие наказание върху русенците, които са потомци на ТУРЦИ и ВЛАСИ, избили стотици хиляди българи…
Не трябва да ги съжаляваме, а даже напротив трябва да ги накараме да се покаят, че са разплакали толкова много български майки, убивайки техните деца публично!
Та те дори не са българи, а мамалигарски ВЛАСИ !
Това би трябвало да е достатъчно за да ги мразиме, но не ние сме добри с тях и те си правят всичко каквото си искат, сравними са само с паплачта наречена ЦИГАНСКО гето…
Аз лично съм направил своя избор….избор на истински БЪЛГАРИН-патриот и ако имам възможност да накарам един гаден русенски ВЛАС да страда ще го направя, защото това е въпрос на БЪЛГАРСКА чест, която се надявам ще споделите и вие! Аз вярвам, че ще намерите начин за популяризирането на този пост, като го пратите на всичките си приятели, а те на тяхните и така…. за да накажете българските душмани!
Да живее БЪЛГАРИЯ !!!

Тема Re: Относно русенските провокации в този клуб…нови [re: BAЖHO]  
Автор3лия Pyceнckи Areнт! (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 14:49

Иде ми от една страна да се спукам от смях, от друга ми идва да се разрева. Луд умора няма, това е нагледното доказателство, тази тема, май аз съм единствения луд който и се вързва, това поне е добре.

Весели празници за някои - за други - приятно ровене в сайта на ООН,в сайта на търговската камара и приятни дни на търсене из google и yahoo за сайтове където сме пети град, с най-голям стандарт и т.н...

Някои хора са казали че една лъжа повторена 100 пъти става истина. Притеснява ме факта че за доста хора това е станало ръководен принцип.

И още понеже вече знам от опит - да кажа предварително, нито съм от Русе, не съм стъпвал там поне от петилетка, не съм влах (доколкото знам от познати власите са в северозападна България но откъде да знам може и в Русе да ги има). Нито съм и беден по нашите стандарти. Искрено се надявам да се избере модератор, да, но не за да трие тези прословути русенски провокации а за да трие мненията на тези хора за които говорих по-нагоре.

Мисля че Стара Загора е вече петия град о йеее о йеее ойеее! Видях го на един сайт измежду стотиците други където пише обратното! Сега живота ми ще стане приказен, прекрасен! Ще имам самочувствието на човек който живее в ПЕТИЯ ГРАД! УРА УРА УРА УРА УРА!

Боже опази! Само да не дойдат русенците че са много опасни хора - зли, лоши, няма да се примирят че са шести и накрая ще хвърлят водородна бомба на центъра. Ако някои други луди не хвърлят бомба по русенския център - само и само навсякъде да пише че сме пети град. Предлагам да направим още четири бомби та да станем най-големия град в България. Предложете го на следващата сбирка на търговската камара може кмета да отпусне пари за този проект. Накрая да си начешете крастата.

Накъде отива този свят, накъде отиват нравите в този град боже!

Тема Re: Относно русенските провокации в този клуб…нови [re: 3лия Pyceнckи Areнт!]  
Авторpycчykлийckи влac (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 15:10

хахахаха
ако беше прочел ВАЖНОТО щеше да разбереш че си скапан РУСЧУКЛИЙСКИ ВЛАС хахахаха

Тема Re: Ей,...нови [re: Пo-вaжнo]  
Автор rina (roza)
Публикувано11.01.04 15:14

момко..работата на зле върви.Показваш ясни симпотоми на нов вид фобия...даже не знам как да я нарека.."градофобия " ли...или в твоя случай "Русефобия "....иначе как да си обясня тази омраза и други нюанси на расизъм към русенци .Или.....абе ..да не би жена ти да ти е изневерила и избягала с русенец и това те мъчи толкова и експонираш и преекспонираш темата толкова болезнено .Чудни хора!

Нищо ново под слънцето...

Тема Re: Относно русенските провокации в този клуб…нови [re: pycчykлийckи влac]  
Авторgat3way (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 15:14

Понеже Русе не е влашки, а еврейски град и това всеки го знае мисля на следващата сбирка на масонското дружество и на Шалом да разработим план за икономическото съсипване на Стара Загора...хахахахаха

ебаси кретенията думи нямам...

Тема ВЛАСИ Господ ви е наказъл достатъчно!!!!!!!!нови [re: gat3way]  
Авторxaxaxaxxa (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 15:21

хахахахахаха

Тема Относно "русенските" провокации в този клуб…нови [re: BAЖHO]  
Автор Bgpunk (...sick...)
Публикувано11.01.04 15:36

Защо ли си мисля ,че са старозагорско дело?Някои ни си прави тъпи и досадни шеги, не знам защо, но и "почерка" вече ми се струва познат.

He who dies with the most toys, wins.

Тема Re: Ей,...нови [re: rina]  
Авторпo-вaжнo (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 18:06

Ами аз написах първата тема, зада спре русенеца-провокатор да пише глупости не виждаш ли че е написакл 10 безсмислени теми тук!!! Това беше с добро намерение.....ама те се оказаха такива каквито ги описват хората от Добрич във вторият пост!

Тема Re: Относно русенските провокации в този клуб…нови [re: gat3way]  
АвторStrahotnia (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 18:10

gat3way ти не беше ли онзи ГЕЙ дето пише перверзий във Русенския форум?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.