|
|
|
Тема
|
търся
|
|
| Автор |
anonim4ooo (новак) |
| Публикувано | 24.08.09 18:24 |
|
|
Коя версия на "Български език" ще ми препоръчате за да наваксъм пропуснато от средното образование и испита по старобългарски. Не искам да се излагам в дипломната си работа, а не ми се ще да я фърлям в гугъла или абв - то, защото файла е много голям / около 90 страници/. Не разчитам - да я давам на някой да ми я редактира, защото може да пропусне, и той някои грешки и да ми вземе парите напразно. Автор също, както и издателството може да ми посочите. Мерси за полезната информация.
| |
|
Тема
|
Re: търся
[re: anonim4ooo]
|
|
| Автор | 1111 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.09.09 10:24 |
|
|
нещо не разбрах какво точно ти трябва?!?!?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | пpaвoпиc (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.09.09 08:05 |
|
|
Най-напред си вземи един Нов правописен речник с нововъведенията и промените направени от Института по български език при БАН след 2002г., всички учебници по български език от първи до осми клас, има също и една много-добре поднесена книжчица за правописни правила и особености в съвременния български книжовен език, наречена Думите - първа и втора част от Антоанета Джельова.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | anonimka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.11.10 12:24 |
|
|
Невероятно, ти студент по българска филология ли си?!?!? Чак толковали е паднало нивото... Нищо лично, просто правиш системни грешки на ниво 5 клас.
| |
|
|
|
|