|
Тема
|
измами с курсови и дипломни работи
|
|
Автор |
cvjcvj (непознат
) |
Публикувано | 30.05.08 13:23 |
|
Поръчах си дипломна работа от готови.ком. Платих си парите и естествено нищо не получих. Искам да предопредя всички студенти че това в повечето случаи са измамни сайтове, така че не се връзвайте на номера първо парите. Вярно че за повечето хора 10-15 лв, не са нещо с което ще обеднеят, но за тчх са хиляди по 15. Лошото е както при мен че просто нямах време и ми трчбваше помощ и разчитах на тях. И даже след като не ми беше нужна пак не я получих.
Ако има и други измамени пишете. Аз имам името и банковата сметка. Ще платиме и ще го намерим човека. А пък прокурата ако чете може да самосезира.
| |
Тема
|
Re: измами с курсови и дипломни работи
[re: cvjcvj]
|
|
Автор |
Cherniq (истински) |
Публикувано | 01.06.08 04:43 |
|
To tva e malko kato da ti kajat, che shte ti prodadat kradena kola, da ti vzemat parite i da ne ti dadat nishto.
Мисли! Вярвай! Мечтай! Рискувай!
| |
Тема
|
Има справедливост, а?
|
|
Автор |
Бoko () |
Публикувано | 18.07.08 12:39 |
|
Виж ся,
вземи си поука от тази история и си напиши сам дипломната работа. Нека ти е за урок. Изобщо не ти съчувствам. После ще имаш претенции и ца пишеш темата си с големи букви в CV-то си и ще се състезаваш с децата, дето сами са се блъскали и знаят повече от теб. Нещастник!
И не можеш да се оплачеш на прокоратурата, щото е незаконно да плащаш на някой да ти пише дипломната работа. За смях си, пич. Нищо не си научил, само си харчил парите на майка си и баща си. По-добре заеби цялата работа с висшето, щото така или иначе ще се разбере що за лаик си и ще те изхвърлят от работа още по време на изпитателния срок. И не ми говори, че си зает, че си бачкал, че имаш опит, че това било важното и прочие глупости.
Седни си на задника и си пиши сам дипломната работа.
| |
Тема
|
Re: измами с курсови и дипломни работи
|
|
Автор |
Poшaвa rapra (непознат
) |
Публикувано | 20.07.08 15:17 |
|
Какво не е ясно тука? Нещата са се наместили точно както трябва. Ти си искал да измамиш - теб са те измамили! А тях пък ще ги измами някой друг - лошото е, че това няма как да го разберем. Понеже се касае за нещо маловажно - връщането се е проявило веднага. Ако става въпрос за нещо по-съществено, се чака малко повече - точно когато забравиш за стореното, отмъщението на съдбата те тресне по кратуната и почваш да се вайкаш и да мислиш, че е несправедливо... Не мога да разбера от какво се оплакваш?
| |
Тема
|
Re: Има справедливост, а?
[re: Бoko]
|
|
Автор | az (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.09.08 19:33 |
|
Слушай на теб, какво ще ти кажа Боко?! Не си ти човека, който има право да обижда другите, разбра ли?Човека си е взел поука, ти не го мисли!!! Просто споделя какво му се е случило, за да знаят другите, които искат да си купя дипломната и да внимават за шарлатани? И не разбрах само за какво беше това "нещастник", личи си че човека го е направил за добро, а ти че си много самонадеян! Може наистина да си е имал работа, ти какво му се бъркаш????.
| |
|
|
|
|