Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:59 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Студенти
*Кратък преглед

Тема търся учител по английскинови  
Авторtsabu (Нерегистриран)
Публикувано13.04.08 22:22

Здравейте, търся учител по английски. Ходил съм на 5 курса до сега и съм супер недоволен от преподавателите, които са или току-що завършили езикова гимназия без никакъв опит или са native-speaker, който е продавал вестници в родната си страна и после е дощъл да ни обучава...пълен абсурд.
Препоръчайте някой учител в софия, от който сте останали доволни, мотивиран, с достатъчно опит и който може да преподава!

Тема Re: търся учител по английскинови [re: tsabu]  
Автор Cherniq (истински)
Публикувано14.04.08 19:30

В "Престиж" (на Дондуков и Левски) преподавателите са читави. Няма преподаващи студенти и нивото на образование е добро.
Банки, както и други високорепутирани фирми, имат договори с този езиков център и изпращат служителите с в него на обучение.

Мисли! Вярвай! Мечтай! Рискувай!

Автор mimi1OO1 (непознат)
Публикувано24.04.08 00:26

Pishi mi na mgphilipova@yahoo.com kakvo tochno tarsish.

Авторdobby (Нерегистриран)
Публикувано13.05.08 19:53

pishi mi na dobby99@abv.bg

АвторNono (Нерегистриран)
Публикувано14.05.08 19:41

Хей!Ами...може да ти се стори нлудничево!Нооо аз лично научих английският език от едно момче на 16 г.Много е добър!Не взима много...а преподава адски добре!Мисля,че това му беше e-maila - cecooooo!abv.bg

Тема Re: търся учител по английски [re: tsabu]  
Авторstudentkata;) (Нерегистриран)
Публикувано16.05.08 20:36

"Образователни Технологии" - Ели Стефанова се казва учителката, която ми даде необходимото, без никви усилия от моя страна

, да влезна Английска филология и да бъда една от по-добрите там Пиши ми ЛС за подробности ако се интересуваШ.

Автор mpninova (непознат )
Публикувано20.06.09 12:41

Здрасти, намери ли си учител по английски? Ако те интересува развиване на разговорния английски, пиши ми на mpninova{at}abv.bg... Използва се директен метод, преподавателят е англичанин от Лондон с около 30г стаж като такъв, засега сме единствените в България, работещи по този метод. Ще се радвам да отговоря на въпросите ти по мейл.

АвторAssia (Нерегистриран)
Публикувано24.07.10 12:17

Zdravei. Moga da ti preporucham edna uchitelka po angliiski, koiato prepodava do Ujnia Park v apartamenta si (gornata chast na Vitoshka). Prepodavala e vuv vtora angliiska i v amrikanskia kolej i ima mnogo dobur podhod i e strashno gotina kato chovek. Uchenicite mnogo ia haresvat. Ako se interesuvash da ti sudeistvam, pishi mi na assia22@gmail.com.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.