|
|
|
Тема
|
Jet credit
|
|
| Автор |
пилeнцe (непознат
) |
| Публикувано | 01.06.06 19:37 |
|
|
какво ви е мнението за работата там?
| |
|
Тема
|
Re: Jet credit
[re: пилeнцe]
|
|
| Автор | 321 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.06.06 10:59 |
|
|
ако ти се работи МНОГО, за малко пари ходи. имаше преди време така тема в клуб финанси.
преди 2-3 години ходих на интервю там. условията бяха следните. всеки ден докато има работа, може и 14 часа. както и събота и неделя, ако има работа. за невероятната сума от 250лв брутни. като бях кандидатсвал за младши кредитен инспектор, а искаха да ме назначат в отдела по събирането на кредитите. естествено отказах..
| |
|
|
|
ГолЕм смЕх е работата в Shit credit... Само се тръбят гръмки фрази без покритие. Управителят Гури (албанец) ми каза веднъж, "Опитваме се да сме евтини." И наистина така беше - като се почне от това, че като ти свърши химикалката ставаше голям проблем да ти намерят нова, и се стигне до заплатите - 250лв бруто, чисто 209лв. Стигат, ако работиш за удоволствие, ама не знам колко трябва да си изперкал, за да откриеш някакво удоволствие в тази работа с тези хора. Така ще е докато има балъци като мен и други, които са си жертвали времето и труда за тези робовладелци и не са получили нищо в замяна.
To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.Редактирано от Cлapтибapтфacт на 05.06.06 19:05.
| |
|
Тема
|
Re: Jet credit = Shit credit
[re: Cлapтибapтфacт]
|
|
| Автор | xaxaxa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.07.06 13:05 |
|
|
Pazete se!!!!!!!!!!bqgajte ot tam!!!!!6te vi skusatzadnicite ot rabota i nakraq 6te vi se prismetq s edna dosta sme6na zaplata,koqto dori ne ti stiga da hodi6 na rabotahaahhahaha
imam nqkolko poznati koito rabotqt ili sa rabotili tam i sa krajno ogor4eni!!!!
| |
|
Тема
|
[re: 321]
|
|
| Автор | pi4a (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.07.06 13:11 |
|
|
bqgaj kolkoto sila ima6 ot tazi firma!!!!!!!!!!!!6te se vidi6 v 4udo tam,imam sumati poznato ot tam i svi4kite izbqgaha kato ot dqvol!!!!!!!!!!!!!
v na4aloto ok,ama kato si polu4i6 zaplatkata i s neq samo na rabota moje6 da hodi6!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEGAJ OT TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
Тема
|
[re: пилeнцe]
|
|
| Автор | тeoдopa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.10.07 21:02 |
|
|
аз работя в плевен в джета и не получавам 250лв както казвате вие а малко повече сега се натискам да ме преместят в софия пак към джет ама незнам дали ще ми дигнат заплатата и се чуда дали да напускам или не щото в плевен тая заплата от 330лв ми стига ама представете си ме в софия с нея
| |
|
Тема
|
И това ти е много!!!
[re: тeoдopa]
|
|
| Автор | XYZ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.11.07 11:43 |
|
|
Като гледам как пишеш май си изпуснала препинателните знаци в отделенията. Как са те взели на работа там не ми става ясно, но май грамотните хора работят на други места.
| |
|
|
|
|