Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:58 08.11.25 
Непрофесионални
   >> Студенти
*Кратък преглед

Тема Jet creditнови  
Автор пилeнцe (непознат )
Публикувано01.06.06 19:37

какво ви е мнението за работата там?

Тема Re: Jet credit [re: пилeнцe]  
Автор321 (Нерегистриран)
Публикувано03.06.06 10:59

ако ти се работи МНОГО, за малко пари ходи. имаше преди време така тема в клуб финанси.
преди 2-3 години ходих на интервю там. условията бяха следните. всеки ден докато има работа, може и 14 часа. както и събота и неделя, ако има работа. за невероятната сума от 250лв брутни. като бях кандидатсвал за младши кредитен инспектор, а искаха да ме назначат в отдела по събирането на кредитите. естествено отказах..

Тема Re: Jet credit = Shit creditнови [re: 321]  
Автор Cлapтибapтфacт (магратеанец)
Публикувано05.06.06 18:17

ГолЕм смЕх е работата в Shit credit... Само се тръбят гръмки фрази без покритие. Управителят Гури (албанец) ми каза веднъж, "Опитваме се да сме евтини." И наистина така беше - като се почне от това, че като ти свърши химикалката ставаше голям проблем да ти намерят нова, и се стигне до заплатите - 250лв бруто, чисто 209лв. Стигат, ако работиш за удоволствие, ама не знам колко трябва да си изперкал, за да откриеш някакво удоволствие в тази работа с тези хора. Така ще е докато има балъци като мен и други, които са си жертвали времето и труда за тези робовладелци и не са получили нищо в замяна.

To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.

Редактирано от Cлapтибapтфacт на 05.06.06 19:05.

Тема Re: Jet credit = Shit creditнови [re: Cлapтибapтфacт]  
Авторxaxaxa (Нерегистриран)
Публикувано30.07.06 13:05

Pazete se!!!!!!!!!!bqgajte ot tam!!!!!6te vi skusatzadnicite ot rabota i nakraq 6te vi se prismetq s edna dosta sme6na zaplata,koqto dori ne ti stiga da hodi6 na rabota

haahhahaha
imam nqkolko poznati koito rabotqt ili sa rabotili tam i sa krajno ogor4eni!!!!

Тема Re: Jet creditнови [re: 321]  
Авторpi4a (Нерегистриран)
Публикувано30.07.06 13:11

bqgaj kolkoto sila ima6 ot tazi firma!!!!!!!!!!!!6te se vidi6 v 4udo tam,imam sumati poznato ot tam i svi4kite izbqgaha kato ot dqvol!!!!!!!!!!!!!

v na4aloto ok,ama kato si polu4i6 zaplatkata i s neq samo na rabota moje6 da hodi6!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEGAJ OT TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: Jet creditнови [re: пилeнцe]  
Автортeoдopa (Нерегистриран)
Публикувано25.10.07 21:02

аз работя в плевен в джета и не получавам 250лв както казвате вие а малко повече сега се натискам да ме преместят в софия пак към джет ама незнам дали ще ми дигнат заплатата и се чуда дали да напускам или не щото в плевен тая заплата от 330лв ми стига ама представете си ме в софия с нея

Тема И това ти е много!!!нови [re: тeoдopa]  
АвторXYZ (Нерегистриран)
Публикувано16.11.07 11:43

Като гледам как пишеш май си изпуснала препинателните знаци в отделенията. Как са те взели на работа там не ми става ясно, но май грамотните хора работят на други места.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.