|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
математика в унсс , уроци ?
|
|
Автор |
Karla. (pitashta) |
Публикувано | 23.10.05 14:52 |
|
започнах магистратура в унсс ,
и виждам , че има математика
аз съм завършила МЕИ , но изпитите по математика са ми били преди 10 години ,
и не помня много , всичко ми е познато , ама...
затова бих вземала уроци по математика ..
някой може ли да ми предложи нещо конкретно ?
може и на бележки , ако така предпочитате
| |
Тема
|
Re: математика в унсс , уроци ?
[re: Karla.]
|
|
Автор |
DARCAS () |
Публикувано | 24.10.05 11:10 |
|
Имам познат, който е много добър по математика - докторант е в Техническия университет и дава уроци. Казва се Лъчезар Томов, тел 858 - 90 - 78. вкара няколко човека в ТУ, и изкара на няколко човека висшата математика в УНСС, включително и на мен.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_bmd (tarikat) |
Публикувано | 24.10.05 11:13 |
|
След като си неикономист от МЕИ математиката няма да ти се стори сложна..... при все че учебния план в ТУ надхърля многократно обучението по математика заложено в уч. план за неикономисти. Стегни се и няма да имаш нужда от уроци!
Успех!
.....Flood for fun !
| |
Тема
|
[re: _bmd]
|
|
Автор |
alteza () |
Публикувано | 24.10.05 13:07 |
|
Правилно. Математиката е само формули...Защо да се плаща-взимат се сборници със задачи,и се почва голямото решаване
Timor fecit deos.
Miserere nobis,Domine!
| |
Тема
|
[re: alteza]
|
|
Автор |
_bmd (tarikat) |
Публикувано | 24.10.05 17:00 |
|
Разбира се самоподготовката е най-силното оръжие! Катедра математика към УНСС имат издаден един сборник по математика с доста засачи вътре - е него ако можеш да решаваш проблеми нямаш
.....Flood for fun !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dexter_sum (Bladerunner) |
Публикувано | 24.10.05 18:31 |
|
Аз за математиките в УНСС се готвих по два сборника - единия е на МЕИ, много стар, от 70те, и един от 80те на УНСС (Димитър Димитров, Кирил Николов и още двама) и си ги взех от първия път.
Решавах си задачите сама, а и първото ми висше е хуманитарно, таке че - споко, ще се справиш:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Viper X (just a snake...) |
Публикувано | 24.10.05 19:56 |
|
а питала ли си дали няма да ти признаят математиката? в дипломата ти би трябвало да пише, че си държала такъв изпит.. питай в отдел Студенти там инспектора, който отговаря за твоята магистърска програма
| |
Тема
|
[re: Viper X]
|
|
Автор |
_bmd (tarikat) |
Публикувано | 25.10.05 09:26 |
|
това е интересен момент :) тъй като тя ги е учила поотделно а в УНСС по учебен план е заложено "Математика" ..... и излизат с номера че няма съвпадение :)) НО според мен ако се отнесе въпроса до компетентото място ще се признае изпитът 
.....Flood for fun !
| |
Тема
|
Зачитат ги без проблем
[re: _bmd]
|
|
Автор |
Halleck (инжeнер) |
Публикувано | 25.10.05 15:06 |
|
Ще ги зачетат аз лично си ги зачетох така. Трябва просто академична справка или дипломата от ТУ после с един протокол взет от канцеларията отиваш при декана на катедра математика в УНСС и той ги зачита.
Това е явно, защото е програма за хора от други Вузове и може да дойде някой фиолог примерно.
Nothing is as bad as it seems
| |
Тема
|
Re: Зачитат ги без проблем
[re: Halleck]
|
|
Автор |
_bmd (tarikat) |
Публикувано | 25.10.05 15:23 |
|
Да явно това се има предвид! Ето, че ги признават и не нужно да се учи пак :))))
.....Flood for fun !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|