|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
За УНСС и корупцията
|
|
Автор |
water^spirit (обсебена) |
Публикувано | 02.08.05 19:07 |
|
Защо ли имам чувството, че твърде много хора - и не само в този форум - смятат, че целият УНСС е корумпиран и западнал? Голям университет, атрактивни специалности, икономически при това - естествено е да има "нещо гнило". И ако някой си мисли, че това може да се оправи с магическа пръчка, се лъже. Докато обществото не престане да има мнение за УНСС като за университет, в който можеш да си купиш всякаква диплома на изгодна цена, към него винаги ще се "стичат" голям брой хора с пари в джобовете и с амбиция за "лентяйско" прекарване на студентския живот и накрая на всичкити отгоре да си получат лъскавата диплома. И докато го има този огромен брой хора, преподаватели ще се изкушават да вземат пари.
Wake up!!!
| |
|
Не бива да те учудват подобни приказки. Все пак хората трябва да избиват комплекси по някакъв начин, както и да се разтоварват от съсипания си живот.
...и твойта майка също!
| |
|
Всеки е компетентен от това, което не разбира! И най-вече за корупция в УНСС говорят студенти не от УНСС и най-вече в стила".... абе там така и така става" Е хубо де дай пример факти нещо конкретно стига с общи приказки за времето!!!
.....Flood for fun !
| |
Тема
|
Re: За УНСС и корупцията
[re: snobar]
|
|
Автор | xa xa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.08.05 16:42 |
|
ако мислиш, че това помага срещу депресия и избиване и комплекси, ти можеш да напишеш нова теория на психичните състояния
| |
Тема
|
[re: _bmd]
|
|
Автор | нaпpoтив..... (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.08.05 16:44 |
|
....точно техни студенти го казват.А дали си измислят, това вече те знаят.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dexter_sum (Bladerunner) |
Публикувано | 03.08.05 17:04 |
|
Аз лично не си отварям устата за това, което знам.
Както не си отварям за всички случаи на корупция, в които съм била участник/свидетел.
10 лева на катаджия, сувенир на митничар, уйски на хирурга, които ми е кърпил главата - все тая (не съм стигала до по-високи нива). Да не говорим за всичко, което мои роднини и познати са давали по общини и пр.
Когато сестра ми я оперираха, дадохме 500 лева на ръка в държавна болница, при условие, че беше по пътека. Поне да и обърнат внимание.
Аз лично познавам хора, които са купували изпити, знам имена на преподаватели, но какво от това? Знам имена на преподаватели от СУ, Юридически факултет и Стопански факултет...
Та така, и аз си заравям главата в пясъка, но ми е по-интересно защо се отрича наличието на корупция? Не само в УНСС, а и навсякъде другаде?
Има я и толкоз.
| |
|
само говорене....
.....Flood for fun !
| |
Тема
|
|
|
Автор | xa xa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.08.05 17:27 |
|
| |
Тема
|
[re: dexter_sum]
|
|
Автор | 1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.08.05 17:43 |
|
не е луд, който яде баницата, а който му я дава.
| |
Тема
|
[re: 1]
|
|
Автор |
dexter_sum (Bladerunner) |
Публикувано | 03.08.05 18:45 |
|
Напълно си прав!
И аз съм си за е***, когато съм давала.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|