|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
За интервюто в посолството...???
|
|
Автор |
Измиcлeнa (женствена) |
Публикувано | 12.03.05 22:06 |
|
Предстои ми интервю в посолството,след което работа в Америка (студентска бригада)!
Мисля си,че с английския нямам особени проблеми,защото го уча от предучилищна възраст (не че е гаранция),но искам да се справя перфектно.....пък съм позабравила сигурно доста нещичица,защото не съм практикувала
Та,интересува ме...горе-долу какви въпроси се задават на интервюто в посолството? Днес минах това-незначителното в агенцията и ми казаха,че нямам проблем,само трябва да съм по-уверена в себе си!
Ако можете и да ми препоръчате някакви материали,които да ми поукрепят английския,а и в същото време да са съобразени с интервюто в посолството,а и със евентуалната среща с работодателя!
Предварително благодаря!

| |
Тема
|
Re: За интервюто в посолството...???
[re: Измиcлeнa]
|
|
Автор |
Oлмaши (*****) |
Публикувано | 13.03.05 00:20 |
|
спокойно, няма да имаш езикови проблеми - ох, не че аз съм ходил, но приятели разказваха за един пич миналата година, който на всеки въпрос отговарял с йес,а като го попитали дали планира да остане и след това в САЩ, все пак показал че разбира какво го питат и вместо да се подведе и да каже йес, отвърнал "фор монтс"-т.е. не ти трябват никакви материали, просто не забравяй да дишаш по време на "интервюто":) И все пак един практичен съвет -остави забрадката вкъщи и не споменавай Аллах докато си там
i am the son and the heir
...of nothing in particular
| |
|
И мен това ми предстои :)
Чувала съм, че минава за около 40 секунди! Не се притеснявай...стига да не отговаряш само с "Yes", ще минеш...
| |
|
Благодаря ви много...
Но доколкото разбрах като отида там (евентуално), ще ми предстои разговор и с работодателя...а на него май няма да мога само с "Да" да му отговарям?
Някакви идеи за разговорници (специализирани за случая например)!
Още веднъж благодаря!

| |
|
?! Как ще имаш разговор с работодателя на интервюто? Това за пръв път го чувам...би трябвало само с консула да е!
Аз с работодателят си говорих на Job Fair-a, ти ако си ползвала например он-лайн възможностите за намиране на работа, ще си говориш с работодателя направо в САЩ предполагам...
а иначе гледай повечко филми без субтитри, вземи си някоя английска книжка...
абе ще се справиш 
| |
Тема
|
[re: fairy_eyes]
|
|
Автор |
Cherniq (истински) |
Публикувано | 13.03.05 11:56 |
|
Имаше предвид, че на американска земя ще трябва да контактува с него, поне аз така разбрах
Не се бойте момичета, щом аз се справих и вие ще успеете
| |
Тема
|
[re: Cherniq]
|
|
Автор |
Измиcлeнa (женствена) |
Публикувано | 13.03.05 13:16 |
|
Точно това имах предвид!

| |
Тема
|
|
|
Автор |
Oлмaши (*****) |
Публикувано | 13.03.05 14:23 |
|
е кажи като какво ще работиш де-ако например ще стрижеш овце е добре да си поопресниш знанията в тая насока, нали?:)
i am the son and the heir
...of nothing in particular
| |
Тема
|
[re: Oлмaши]
|
|
Автор |
Измиcлeнa (женствена) |
Публикувано | 13.03.05 22:27 |
|
Утре ще знам със сигурност! Едната вероятност е да започна в един супермаркет и след това да се прехвърля в един луна парк! А втората вероятност е направо да започна в луна парка! Така или иначе основното ще е в луна парка! Май обаче ще трябва да си намеря и втора работа,за по-добър ефект! Дали ще ми е трудно да я намеря?

| |
Тема
|
|
|
Автор |
hendy (jedi-master) |
Публикувано | 13.03.05 23:00 |
|
хехе, една колежка ще ходи в лунапарк
ти в кой щат ще си?
siamo sempre!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|