|
Тема
|
Vestnik "Ikonomist":)
|
|
Автор |
varnafen (Morqk) |
Публикувано | 04.12.04 18:01 |
|
Sled dylgo prekysvane vestnikyt otnovo zapo4na da se izdava. Nastoq6tiqt broi e predimno na 8-mo dekemvrijska tematika, no moje i da vi haresa.
moje da nameritew link kym elektronniq variant na adres:
www.katedra.hit.bg
A v UNSS se razprostranqva napylno FREE:)
Win or Go home!
| |
|
най-интересно ми се стори интервюто с председателя на студ. съвет на УНСС - пълен нещастник...
...и твойта майка също!
| |
|
:))) tepyrva 6te stava interesno sys SS:)
Win or Go home!
| |
|
Що бе? Дай некво инфо, че отдавна не им следя глупостите...и като видя някоя видна личност от СС ги подминавам...
...и твойта майка също!
| |
|
...napulno v duha na tvoqt nick:)
ami v petyk ima6e edno snobarsko 8mo dekemvrijsko praznennstvo.....predimno s hora ot SS, prepodavateli i priqteli....a v interviuto si za vestnika rektora kaza 4e e vyzmuten edva li ne 6to hodqt tolkova malko hora na partito mu za 8mi...ebati ciganiqta:)
extri ot tva sybirane o4akvajte v sledva6tite broeve...daje moje da se namerqt i interesni snim4ici:))
Win or Go home!
| |
|
щом партито е било предимно с хора от СС, значи си представям колко снобарско (в кавички) е било...По-скоро е приличало на комсомолска сбирка...а и вида на повечето е такъв...особено нашия председател Драго - това момче още ли ходи със синята си риза или си е купил друга. А дали са си махнали етикетите от ръкавите или не са...
...и твойта майка също!
| |
|
|
|
|