Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:34 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Студенти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема НБУ (Сайта му!)нови  
Автор т.Ы (Нерегистриран)
Публикувано05.09.04 17:04

Ако някой ми каже къде точно на сайта на НБУ мога да видя резултатите от диагностичните тестове по чужд език, ще му бъда благодарен! Мерси за вниманието.

Тема Re: НБУ (Сайта му!)нови [re: т.Ы]  
Автор Nyut (daydreamer)
Публикувано05.09.04 20:31

Не мисля, че тези резултати излизат официално... Доколкото ми е известно, резултата ти го казват веднага след полагане на теста. Целта му е само и единствено определяне на нивото на владеене на езика, за да запишеш съответния курс.

Това е всичко, което пише на сайта за въпросните тестове:
"Записването на студента в подходящо ниво на подготвителен курс по чужд език става след направление от отговорника за общообразователните курсове по чужд език, като преди това се е явил на задължителен входен (диагностичен) тест."

~>

Мисля, че теста е анонимен и точките ти ги записват на листче (примерно 24 от 30), което да представиш в отдел "Студенти" при записването.

*Аз лично не съм се явявала (за моята специалност ООК по чужд език не е задължителен) и затова не знам със сигурност какъв е реда на провеждане на теста; виждала съм само листчето с резултата на един познат, когато записваше курса. Ако ти трябва още информация по въпроса, питай - във вторник ще ходя до университета и мога да проверя.

Тема Re: НБУ (Сайта му!)нови [re: Nyut]  
АвторNovopriet (Нерегистриран)
Публикувано06.09.04 12:48

Аз имам същия проблем.След изпита не са ни давали резултат, казаха че може да си го видим в Нета.Но и аз никъде не го откривам, нямам и на е-маила пратено съобщение.Ровех навсякъде, проверявах с Факултетения номер в личните справки....????

Тема Re: НБУ (Сайта му!)нови [re: Nyut]  
АвторMaYbaH (Нерегистриран)
Публикувано06.09.04 16:25

Az imam sushtia problem-biah na takuf izpit po angliiski i nz sega kude sum;]Predpolagam che nai-dobre e da se obadim v NBU za informacia?

АвторStudentka (Нерегистриран)
Публикувано06.09.04 22:58

Ve4e sam prieta!!!!No po vtoro jelanie!!Imam li vazmojnost s rezultatite ot TOP i specializiran izpiat da u4astvam v klasiraneto (za parvoto mi jelanie) prez septemvri ili triabva na vsiaka cena da se iaviavam nanovo na kand. studentski izpiti?Nali ocenkite ot TOP vajat edna godina- bi triabvalo da moje, ama niakoi znae li ne6to i kade moje v Neta da se proveri!

Тема Re: НБУ (Сайта му!) [re: Novopriet]  
Автор Nyut (daydreamer)
Публикувано07.09.04 16:25

Това явно е нещо ново... Миналата година със сигурност не беше така

Ами единственото място, където можете да проверявате личните си резултати, е в

.

Проверете дали въвеждате правилния семестър, вижте в "Текущи оценки"... Друго в момента не се сещам.

Тема Re: НБУ (Сайта му!)нови [re: Studentka]  
Автор Nyut (daydreamer)
Публикувано07.09.04 16:41

Доколкото разбирам, трябва да се запишеш в тази програма, в която си приета, но продължаваш да участваш със същия бал за септемврийското класиране.

Можеш да се явиш и на септемврийския ТОП, ако мислиш, че резултата ти не е достатъчен, но утре (8-ми) е крайният срок за регистрация.

АвторA2 (Нерегистриран)
Публикувано08.09.04 17:36

E, dobre nivo A2 na diagnostichnia.Tova i az ochekvah.Ama ne mi e iasno, ako si vzema 3-te niva -A2, B1, B2, dali posle shte imam pravo da ucha i edno nivo ot drug izbran ot men ezik-bezplatno.Kazvat, che vseki student ima pravo na bezplatni 4 niva.No samo ot edin ezik li?Znaete li?

Тема ...нови [re: Nyut]  
Автор т.Ы (Нерегистриран)
Публикувано08.09.04 22:27

В "обща справка" няма нищо. Във "виртуално обучение" също нищо конкретно.
н.п. Ще ида утре да ми покажат нагледно...

Редактирано от т.Ы на 08.09.04 22:28.

Тема Re: т.Ынови [re: т.Ы]  
АвторStudentka (Нерегистриран)
Публикувано09.09.04 11:34

Аз се обадих по тел.Служба Студенти.Казах ф.номер и езика на, който се явявах и ми направиха справка.Не ми се разкарваше чак до горе.Но все пак би трябвало да сложат инфо, някъде в Нета - нали е за това.Ако ходиш до там, питай как и къде точно бихме могли да открием това, което търсим, за да знаем за друг път и бъди любезен(а) да го напишеш тук .10х

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.