|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
НБУ (Сайта му!)
|
|
Автор |
т.Ы (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.09.04 17:04 |
|
Ако някой ми каже къде точно на сайта на НБУ мога да видя резултатите от диагностичните тестове по чужд език, ще му бъда благодарен! Мерси за вниманието.
| |
Тема
|
Re: НБУ (Сайта му!)
[re: т.Ы]
|
|
Автор |
Nyut (daydreamer) |
Публикувано | 05.09.04 20:31 |
|
Не мисля, че тези резултати излизат официално... Доколкото ми е известно, резултата ти го казват веднага след полагане на теста. Целта му е само и единствено определяне на нивото на владеене на езика, за да запишеш съответния курс.
Това е всичко, което пише на сайта за въпросните тестове:
"Записването на студента в подходящо ниво на подготвителен курс по чужд език става след направление от отговорника за общообразователните курсове по чужд език, като преди това се е явил на задължителен входен (диагностичен) тест."
~>
Мисля, че теста е анонимен и точките ти ги записват на листче (примерно 24 от 30), което да представиш в отдел "Студенти" при записването.
*Аз лично не съм се явявала (за моята специалност ООК по чужд език не е задължителен) и затова не знам със сигурност какъв е реда на провеждане на теста; виждала съм само листчето с резултата на един познат, когато записваше курса. Ако ти трябва още информация по въпроса, питай - във вторник ще ходя до университета и мога да проверя.
| |
Тема
|
[re: Nyut]
|
|
Автор | Novopriet (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.04 12:48 |
|
Аз имам същия проблем.След изпита не са ни давали резултат, казаха че може да си го видим в Нета.Но и аз никъде не го откривам, нямам и на е-маила пратено съобщение.Ровех навсякъде, проверявах с Факултетения номер в личните справки....????
| |
Тема
|
|
|
Автор | MaYbaH (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.04 16:25 |
|
Az imam sushtia problem-biah na takuf izpit po angliiski i nz sega kude sum;]Predpolagam che nai-dobre e da se obadim v NBU za informacia?
| |
Тема
|
|
|
Автор | Studentka (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.04 22:58 |
|
Ve4e sam prieta!!!!No po vtoro jelanie!!Imam li vazmojnost s rezultatite ot TOP i specializiran izpiat da u4astvam v klasiraneto (za parvoto mi jelanie) prez septemvri ili triabva na vsiaka cena da se iaviavam nanovo na kand. studentski izpiti?Nali ocenkite ot TOP vajat edna godina- bi triabvalo da moje, ama niakoi znae li ne6to i kade moje v Neta da se proveri!
| |
Тема
|
[re: Novopriet]
|
|
Автор |
Nyut (daydreamer) |
Публикувано | 07.09.04 16:25 |
|
Това явно е нещо ново... Миналата година със сигурност не беше така
Ами единственото място, където можете да проверявате личните си резултати, е в .
Проверете дали въвеждате правилния семестър, вижте в "Текущи оценки"... Друго в момента не се сещам.
| |
Тема
|
[re: Studentka]
|
|
Автор |
Nyut (daydreamer) |
Публикувано | 07.09.04 16:41 |
|
Доколкото разбирам, трябва да се запишеш в тази програма, в която си приета, но продължаваш да участваш със същия бал за септемврийското класиране.
Можеш да се явиш и на септемврийския ТОП, ако мислиш, че резултата ти не е достатъчен, но утре (8-ми) е крайният срок за регистрация.
| |
Тема
|
|
|
Автор | A2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.09.04 17:36 |
|
E, dobre nivo A2 na diagnostichnia.Tova i az ochekvah.Ama ne mi e iasno, ako si vzema 3-te niva -A2, B1, B2, dali posle shte imam pravo da ucha i edno nivo ot drug izbran ot men ezik-bezplatno.Kazvat, che vseki student ima pravo na bezplatni 4 niva.No samo ot edin ezik li?Znaete li?
| |
Тема
|
...
|
|
Автор |
т.Ы (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.09.04 22:27 |
|
В "обща справка" няма нищо. Във "виртуално обучение" също нищо конкретно.
н.п. Ще ида утре да ми покажат нагледно...
Редактирано от т.Ы на 08.09.04 22:28.
| |
Тема
|
Re: т.Ы
|
|
Автор | Studentka (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.09.04 11:34 |
|
Аз се обадих по тел.Служба Студенти.Казах ф.номер и езика на, който се явявах и ми направиха справка.Не ми се разкарваше чак до горе.Но все пак би трябвало да сложат инфо, някъде в Нета - нали е за това.Ако ходиш до там, питай как и къде точно бихме могли да открием това, което търсим, за да знаем за друг път и бъди любезен(а) да го напишеш тук .10х
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|