|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Искам да питам
|
|
Автор |
Bezhy (kотенце) |
Публикувано | 27.04.03 22:29 |
|
има ли в София университет, който да приема студенти само по документи, без изпит?
Благодаря на тези, които ще си направят труда да ми отговорят
Martin
| |
|
Доколкото съм запознат във всеки университет (в УНСС и НБУ - със сигурност) приемат по документи. Разбира се с приложени към тях "аргументи в зелено", известни още с цензурираното си название "спонсорство".
Ако ме разбираш... 
| |
Тема
|
Re: Искам да питам
[re: Meйджъp™]
|
|
Автор |
gali (по-малкоядосана) |
Публикувано | 28.04.03 16:45 |
|
тези, които предлагат и поощряват подкупа се третират като престъпници заедно с този, който го взема
Преди да направиш нещо, преброй до 20. усмихвай се по-често от другите
| |
Тема
|
[re: gali]
|
|
Автор |
snobar (zoonpolitikon) |
Публикувано | 28.04.03 17:58 |
|
tova ot moralna tochka li triabva da go znaeme, ili go pishe v niakoi zakon...
| |
Тема
|
[re: snobar]
|
|
Автор |
gali (по-малкоядосана) |
Публикувано | 28.04.03 18:37 |
|
има го, описано е в закон. ако ми попадне, ще го постна или питай в клуб право, все някой ще знае
Преди да направиш нещо, преброй до 20. усмихвай се по-често от другите
| |
|
направо съм за съда като опасен поощрител-рецидивист. Сега остава да призная и за посредническата си дейност при уреждане на подобен род сделки и направо съм за затвора... 
| |
|
dvama veche....
Major zareji maitap she vzeme niakoi da si pomisli che naistina praime takiva shturotii
| |
Тема
|
Re: Znachi sme...
[re: snobar]
|
|
Автор |
Bezhy (kотенце) |
Публикувано | 28.04.03 21:49 |
|
нямам намерение да правя спонсорство на когото и да било, интересуваше ме дали има такъв прием всеобщо известен, но явно тук няма да получа отговор, а само предложения за харчене на ЗЕЛЕНИ пачки
Благодаря все пак
Martin
| |
Тема
|
Re: Znachi sme...
[re: Bezhy]
|
|
Автор |
snobar (zoonpolitikon) |
Публикувано | 28.04.03 22:04 |
|
otgovora e slednia: Moskovski, Kievski i drugi izmisleni universiteti, koito sa absoliutno ne ligitimni. Drugi universiteti, koito priemat samo po dokumenti az neznam. Sega neznam oshte koi universiteti sa reshili da se priema s ocenkata ot maturite....taka che proveri v samite universiteti. Dal sum linkovete na vsichki universiteti, reshavash kude ti se uchi i kakvo, izbirash universiteta i poglejdash kakva im e programata za kandidatstvane.
явно тук няма да получа отговор - vse pak nie ne mojeme da znaeme absoliutno vsichko, nai-malko za priema na studenti samo po dokumenti...
| |
|
Няма безплатен обяд, ако ме разбираш.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|