Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:18 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Студенти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема моля да ни бъде обясненонови  
Автор gali (по-малкоядосана)
Публикувано22.04.03 23:52

на мен и на хамелеона, кой, как и защо приключи изборите за модератор преди 25 април. в този клуб напоследък има повече мнения за това кой какъв пикльо е, отколкото на студентска проблематика. дано това не остане така. никога не е късно да покажем, че сме цивилизовани хора.

Преди да направиш нещо, преброй до 20. усмихвай се по-често от другите

Тема Аман бе!нови [re: gali]  
Автор Meйджъp™ (Наглев)
Публикувано23.04.03 00:02

Аре да спрете да пускате идиотски теми, а! Само нажежавате обстановката с болните си приумици. Или говорете по тематиката на клуба, или се изнасяйте. На някои хора ни писна да четем простотиите ва Мирето и свитата й олигофрени.

Който ме уважава, да ме уважава.
Който не ме уважава, да духа супата!

Тема Re: Аман бе!нови [re: Meйджъp™]  
Публикувано23.04.03 00:16

Докато снобаря пледираше за честност, това не беше идиотска тема? Ще настоявам за отговор кой и защо провали изборите, и защо игнорирания кандидат именно бе "коронясан". Ще се поствам тази тема тук, докато не получа задоволително обяснение. публично, а не бележка. и не се извинят всички, които разиграха този цирк.
никога не е късно да покажем, че сме цивиловани хора.

Тема Re: Аман бе!нови [re: gali]  
Автор snobarМодератор (zoonpolitikon)
Публикувано23.04.03 00:24

Molia vi da se pridurjate kum tematikata na kluba

Редактирано от snobar на 23.04.03 00:26.

Тема Re: Аман бе! [re: gali]  
Автор walkman™ (ами...)
Публикувано23.04.03 00:27

Хайде, бе... Снобаря - и честност.. хаха.. че ти да не падаш от Луната??? Няма такива неща... Снобаря и честност - несъвместими са.. това са взаимно изключващи се неща..

Редактирано от walkman™ на 23.04.03 00:32.

Тема Уфнови [re: gali]  
Автор Meйджъp™ (Наглев)
Публикувано23.04.03 00:31

Игнориран кандидат ли? Тъпа ли си или само се правиш на такава? Тук само админите имат право да игнорират кандидат по свое усмотрение. Поне ти за разлика от обратния пикльо даваш вид, че можеш да мислиш - дано ти се изясни положението.
Всъщност май не ти се е изяснило още, че друг разигра цирка, ама нещо не му се отвори парашута. А при следващия опит за интриганство и манипулации направо ще излети в открития космос... с или без помощта на админите.

Дано е станало ясно.

Между другото хайде стига с тези жалки популистки лозунги, че направо ми се повдига от тях.

Тема Re: Аман бе!нови [re: snobar]  
Публикувано23.04.03 00:33

Да, щом изборът на модератор е в тематиката на клуба, направихте тема с 50 поддръжници в твоя полза, значи и въпросите, касаещи този избор, са проблематика на този клуб. ще настоявам за отговор, съжалявам, ако това не ти харесва.

Тема Re: Аман бе!нови [re: gali]  
Автор Meйджъp™ (Наглев)
Публикувано23.04.03 00:36

Това не значи да отваряте 20 теми по въпроса , нали така.
Специално ти можеш ли да ми обясниш, защо пусна това като отделен постинг, след като го има като мнение в една друга тема?
Аман от жалки опити за интриганстване.

Тема Re: Уфнови [re: Meйджъp™]  
Публикувано23.04.03 00:38

бре, що писане се изписа по тоя проблем. защо просто не отговорите? а на изпит можеш ли да пишеш толкова много (за да е във връзка с проблематиката на клуба). никога не е късно да покажем, че сме цивилизовани хора.

Тема Re: Аман бе!нови [re: Meйджъp™]  
Автор walkman™ (ами...)
Публикувано23.04.03 00:44

Май теб и снобаря (ако не сте едно) ви е страх от това, да ви задават въпроси? И като нямате разумни отговори, почвате да псувате и обиждате... Типично за вас личи си колко ви е умствения багаж. Жалко за вас, и жалко за клуба..

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.