|
Тема
|
право във ВТУ
|
|
Автор | kaндидaт-cтyдeнтka (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.03.02 18:54 |
|
Някой да ме осветли вярно ли е, че правото във Великотърновския университет не е легитимно и като (ако) го завърша мога да стана единствено юрисконсулт или адвокат на частна практика?
| |
|
Da, i to samo v selata okolo Tarnovo. Za da se uredish v Gabrovo sam chuval, che butash pari-znaesh gi kakvi sa tam.
| |
Тема
|
Re: право във ВТУ
[re: PR]
|
|
Автор | Studies (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.03.02 18:59 |
|
Ela pri nas v Gabrovskoto MEI,tam stava kupona,nqma daskalo i e qko!
| |
Тема
|
[re: PR]
|
|
Публикувано | 07.03.02 19:02 |
|
За какви села става дума, какво Габрово, к`ви 5 лева...
Питам дали има смисъл да кандидатствам във ВТУ за специалност "Право".
| |
Тема
|
[re: Studies]
|
|
Публикувано | 07.03.02 19:07 |
|
Въобще не става дума къде не се учи, а е як купона!
Точно обратното - искам да науча достатъчно да не се червя после,че "не съм била в час". Нямам намерение да си губя времето където не се учи. А и купон винаги можеш да си направиш.
| |
|
Shte ti kaja...
Pravo vyv VTU... Fakultetyt go napraviha Istoriko-iuridi4eski, za da moje da otgovarq na kriteriite po ZWO. Vsi4ki prepodavateli sa ot SU, vodqt se gostuvashti. Lekciite se nazna4avat nai-4esto prez weekendite i nqkoi ot prepodavatelite si pretupvat rabotata...
Legitimen e fakultetyt... i ne e vqrno tova za ograni4enieto v pravosposobnostta.
Ako imash nqkakvi vyprosi otnosno grada, obshtejitiqta, uni-to - pusni mi belejka.
Aledar~
| |
|
ВТУ е в най-тясна връзка с юридическия на СУ, както пише и Aледар. Де юре :) можеш след ТПИ да работиш и като съдия и така нанатъка, ама де факто - забрави. Ела при нас в СУ...
Дълги есенни нощи. В плясъка на водата чета своите мисли.
| |
|
|
|
|