|
Тема
|
kagete na izto4nika
|
|
Автор | spoko (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.03 17:31 |
|
Hora,
s goliamo u4udvane razbraheme, 4e ima takav klub. Iasno e, 4e dosta ot neshtata, koito pro4etohme ne ni haresvat, no kakto se znae " Poniakoga e po-dobre da te odumvat, otkolkoto vobshte da ne te spomenvat" ( ili ne6to podobno be6e)
Mnogo shte se nakefim, ako niakoi napishe kak si predstavia iakoto predavane, zashtoto nai- lesnoto nesto e da pluesh nesto , koeto ne si napravil ti.
Sigurni sme, che ima neshta, koito moge da sa ni polezni ot vasheto mnenie!
Golite psuvni sa zabavni, no ednoobrazni i kompleksarski. Sigurno ima i po-seriozni argumenti za da zashtite mnenieto si.
[
| |
Тема
|
Re: kagete na izto4nika
[re: spoko]
|
|
Автор |
Zelina (zelenikavo) |
Публикувано | 07.04.03 21:19 |
|
Предаването е супер и аз съм върла фенка !!!!! :)))))   
why walk when you can fly ?
| |
|
mdaaa i mene mnoo si me kefi daje sa si go gledkam ama sled 10min svur6va
PeAcE & ReSpEcT \/
| |
|
Ако си автентик споковец - жив и здрав бъди. Успех!
Не приклякай на хорски мераци, колкото и "пичовско" да ти иде.
........
Ако си менте - успех, но частичен. Еваларка на ачигьозлъка.
.........
Царства са пропадали от мнима "демократичност" и прочие добре_звучащи химери.
......
Йерархията е от Бога.
Ако можеше секой да прави ТВ....  
------------------------------------------------------
Нема таа, нема онаа...
| |
|
>толкова глупости се наприказваха последната половин година тук, че почти бях почнала да им вярвам.
>наскоро гледах едно-две предавания и всъщност доста ми харесаха (включително и удара с топката, макар че човека си беше адски прав ;) )
>всъщност, давайте все така.
Ще разстеля мечтите си пред твоите крака
Пристъпвай нежно,
защото стъпваш в моя блян
| |
Тема
|
Re: kagete na izto4nika
[re: spoko]
|
|
Автор |
mania4ka (madness) |
Публикувано | 11.05.03 14:27 |
|
предаването е хубаво
Силва е супер,но.................
СТЕФОТО да ходи на логопет (много спешно), че нищо не му се разбира, и буботи като локомотив  
| |
|
Ей, мойто момиче, ма ти голема философка се извъди! Бай Здравко Попов ли те научи така? Аааа, ма тая думичка "комплексар" ( респ. "комплексарски" , "комплексиран".... ) не ти слиза от устата! Мислиш се за много отворена, но всъщност си най-задръстената мадама, която съм виждал. Оня лонгур с тебе (Стево ли, Мево ли, как му беше името...) няма да го коментирам въобще!
А сега нещо сериозно ще кажа! Вашето предаване сее морална, интелектуална, културна и изобщо всякакъв вид ДЕГРАДАЦИЯ! Ето защо, най-ще се радвам ако го свалят от екран! А щом искаш защита на мнението ми - ако успееш да се докараш до трети и четвърти курс, в което силно се съмнявам, там две лелички ще ти прочетат една статия на Пиер Бурдийо за медиите и комерсиализма и тогава ще разбереш колко съм бил прав.
И недей да разправяш колко са ти неприятни ухажорите щот е смешно - показваш си мутрата всяка събота по телевизията с тайната надежда някой да те забележи, но аз специално и пари да ми дават, пак не бих тръгнал с толкова задръстена мадама!
Айде със здраве!
You'd better run from the Devil's gun!
| |
|
я чакай малко ...какви са тия глупости деградация и тем подобни ??Явно смесваш личното с останалото ,а драги ?В това предаване много ясно се показват гледните точки на много хора ...много ясно се рекламира факта ,че всеки които иска може д аучаства в предаването ако някога,нещо не ти е паснало на концепцията ,ащото не се аргоментираш точно и ясно а?
А до това със Силва не говори простотий ..поне недей да плескаш глупости на такива места ...     
Моето щастие с твоето име наричам,защото те има и аз те Обичам!!!
| |
|
|
|
|