|
Тема
|
Айде да стане по-COOL!!!
|
|
Автор |
Rimia () |
Публикувано | 14.03.02 10:36 |
|
Айде да си полафиме сериозно по темата, да грабнем клавиатурите и всеки даде своето мнение
* Какво му липсва на СПОКО-то?
* Как може да стане по-готино?
* Кое да се промени и кое да остане в предаването?
Емии --- Action --- давайте, да покажем кво могат и ИСКАТ младите хора
| |
|
Напълно споделям ентусиазма ти, но нещо дори мен тая тема не ме грабва, а за по-голямата част от наистина дебилизираната тълпа, която е обсебила тоя клуб (no offence at all ама "сърце юнашко не трае") предполагам ще е още по-безинтересна. На хорицата им е по-лесно да плюят ей тъй - по принцип, но когато опре до конкретика млъкват, като всеки тъпак имал неблагоразумието да се натресе насред интелигентен спор.
Сори за малко по-грубичкото изказване, обаче за последните две седмици постинги в тоя клуб пак се върнах на старото си мнение - 90% от хората са 100% идиоти!

Иначе това с интервюирането по съответната тема на някоя от българските "звезди" е доста свежа идея. (Ако това с едикойси от ПИФ тази събота не е било единичен случай де.)
Охлос-бохлос покажи си рогата!...Редактирано от Firefox на 17.03.02 23:58.
| |
|
но все пак си мисля, че когато критикуваш нещо трябва да имаш силата да кажеш какво точно не ти харесва и как според теб би трябвало да е. Иначе от плюенето няма никаква полза - ясно става, че този, който го прави само си излива агресията - нищо повече.
| |
|
Chesno kazano mislih kato vas do predi vreme ,ama nqma smisul.S idiotite ne mojesh da se opravish inache.Samo durvo za tqh.
E ne e tochno taka da,no mainata im...
A za spokoto, ne sum go gledal skoro, no neshto vodeshtite i po specialno Silveto
izdishat.
Obache ot tova za tupacite moje da stane hubava tema

| |
|
|
|
|