|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Отдавна не съм се вясвал тук
|
|
Автор |
osvoboden pich (Ultimate good) |
Публикувано | 11.10.21 16:54 |
|
Здравейте значи!
От един месец не пуша, не пия алкохол а сега и кафето спрях... сигурно съм ангел
Иначе съм леко луднал ама не ми обръщайте внимание
Споделих.
| |
|
Единствено съм спряла захарта, дресирах се да си пия кафето без захар. Но самото кафе да откажа абсурд. Ще трябва да живея я с копита, я с рога...
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
|
При мен дано да е завинаги, щото и преди съм имал опити. Всички тези неща ми пречеха много - та затова взех крути мерки.
| |
|
Чета насам-натам, че млякото било кофти за захарта, а аз по цял ден си държа бакичка мляко с нес. Днес пия кафе без мляко. Ами... гадно е.
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
|
някакво ново занимание имаш ли
в смисъл да си зает с нещо, което харесваш, та по-лесно да е без изброените неща
| |
Тема
|
Re: Отдавна не съм се вясвал тук
[re: Bezsynna]
|
|
Автор |
holi_day (fire-fly) |
Публикувано | 18.10.21 16:22 |
|
изобщо да не споменавам, че вчера правих класически палачинки, а не някакво безглутеново и безмляково, безяйчно подобие
миналата неделя правих, всички доволни, аз изядох скромно 1
но вчера бяха прекалено хубави и се бях постарала с количество - да няма недоволни, че били малко
не бях правила палачинки май поне 1г.
не зная колко да се срамувам
но преди 3 седмици имаше протест, че не съм правила мекици
удържах на барикадата и никакви недоволни подмятания не ме смутиха, нито пък предложения-подсещания, че имало мая във фризера - да ми я приготвят ли
ще направя някой ден, ама отлагам тактически
Редактирано от holi_day на 18.10.21 16:44.
| |
|
Браво! Дръж фронта защото лесно се губи това, а е толкова хубаво. Имаш енергия за толкова много неща, все едно започваш нов живот. :)
...and that\\\'s all just fine as long as you got something to salute, huh?
| |
|
някакво ново занимание имаш ли
в смисъл да си зает с нещо, което харесваш, та по-лесно да е без изброените неща
С изследване на пустотата... и себе си
Иначе тц. Същия съм си... или почти... след едно голямо събитие ама се променям в по-добра насока. Върна ми се смехът... този истинския, неподправен, дълбок и от душа смях.
| |
|
Дори не ми се налага да го държа, щото не съм спрял нищо на всяка цена. Просто не ми се пуши и се кефя на чистите си дробове и лекото дишане. Пиьеньето пък въобще не ме изкушава.
| |
|
Общо взето се радвам на добро здраве и хубави неща. Дай боже всекиму дето се вика.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|