|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Ами ко да праим... Ше се обЕсняваме.
| |
|
.... а дали ще ни и попее? :)
| |
|
от нас зависи. Ако подходящо я предразположим...
Смисълът на живота е в удоволствието от абсолютната му безсмисленост.
| |
|
Това прочете ли го, вродено ни е, просто български манталитет, (Български форум- Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.)
Колкото и да си начетен, колкото и да си грамотен, просто ни е вродено...
| |
|
Аз не съм начетен, нито грамотен, нито дори умен... Просто съм виждал, че не се пише "обеснявам" и "усирам", и когато посегна да напиша подобни думи по грешен начин, обикновено ми светва, че нещо не е наред. В общи линии е същото като да напишеш "афтомобил" или "пистолед".
Иначе шегата за разликата за разликата между българския, руския и английския форум е добра, хареса ми.
Впрочем всички грамотни са умни, но не всички умни са грамотни, т.е. не е задължително човек да е тъп, ако пише неграмотно... Може и да е умен, и пак да не си прави труда да пише грамотно. С други думи, всички тъпи са неграмотни, но не всички неграмотни са тъпи.
| |
|
Тогава излиза че всички живеещи по границата с македония са неграмотни, щото пишат и говорят на диалект, нещо такова, а ве Нюк светът не се върти само около вътрешноста на страната имаи провинция, има и дълбока провинция захапваш ли за какво ти говоря...
Сам го писа: С други думи, всички тъпи са неграмотни, но не всички неграмотни са тъпи. та като да си грамотен за какво ти е като не струваш нищо в този живот, демек не може човек да се реализира?
Помисли...
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Alleks на 12.10.19 06:25.</EM></FONT></P>Редактирано от Alleks на 12.10.19 08:42.
| |
|
Не знам бе, човек, не съм го измислял аз този език. Просто така е правилно да се пише, иначе изглежда като написано от полуграмотен жител на квартал Филиповци.
| |
Тема
|
Re: Триене на лайна
[re: Alleks]
|
|
Автор |
lipari (Алиса Лиса) |
Публикувано | 12.10.19 09:39 |
|
Тогава излиза че всички живеещи по границата с македония са неграмотни, щото пишат и говорят на диалект
Не и ако са ходили на училище. Писането имам предвид.
По бг форумите официалният език е литературен български.
Писането на диалект, жаргон и сленг може да е умишлено и това лесно се доказва, когато предпочитащият диалектни думи потребител напише определен обем думи на литературен език.
| |
Тема
|
[re: lipari]
|
|
Автор |
Alleks (Просто мъж) |
Публикувано | 12.10.19 09:53 |
|
Литератулната тва е твой израз: Ко стана с личните съображения и интимния живот - като не ги разцъкаш на мегдана, вървят към провал, а?
Аре не се заяждай
| |
Тема
|
[re: Alleks]
|
|
Автор |
lipari (Алиса Лиса) |
Публикувано | 12.10.19 11:27 |
|
не е мой. официалният български език е този, който се изучава по БЕЛ - български език и литература.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|