|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Профил за дир
|
|
Автор |
ShokoLada () |
Публикувано | 12.08.19 12:36 |
|
Предполагам че ще желаещи за него...
sister_aa
987654321d
ваш е!
мен вече ме няма.
| |
|
какво става Шоки?как така няма да те има? Че аз много си те харесвам! ще ми липсваш ужасно много!
| |
|
Защо такива показности? Всеки може да напусне без да го обявява.
| |
|
защото аз не искам Шоки да напуска! Трябва да знае,че на някой хора страшно ще им липсва.
| |
|
Разбирам те. Когато човек не пише, другите усещат липсата му и пускат тема с питане за него.
Когато човек реши да напусне той го прави по свои причини, а не защото липсва или е необходим някому в клуба. Винаги можете да имате лична линия.
Аз не искам да напуска никой. Искам си шаренИята от мнения, сблъсъците на идеи. Но някой така категорично си подарява регистрацията... ами не е начинът, който аз разбирам за напускане на определена група.
Дано преосмисли. Аз имам топли спомени от Нея. В най-тежкия момент от живота ми тя беше от малкото хора, от които прочетох думи на истинска съпричастност. Винаги ще я помня с това.
| |
|
| |
|
Втора , неприятна изненада Шоки защо????? Преосмисли решението си. Не е късно да изтриеш регистрацията, която си постнала. Не го прави, моля те. Ще липсваш. Оттегли се за иузвестно време, сега е времето на отпуските, но не вземай такова кардинално решение.
| |
|
+ 1
| |
|
Стига глупости! - цитирам реклама.
Ник holi_day зает, но ако ти е интересно, да си разменим виковете.
Друг нямам.
| |
|
Е браво..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|