|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Ща прощавате, че тракторист ви я представя, ама питам за един преател.
Имате несподелена любов. Години сте пробвали да я развиете, но отсреща нещата не надминават ниво приятел с бенефити. Пробвате няколко пъти да продължите, даже в момента сте в поредна проба. Намерили сте нещо което сякаш приемливо, дава ви тръпка някаква, има какво да се желае, но Пища си е някъде там на един пиедестал, и само да ви звънне ви разклаща целия макет койт сте градили месеци докат мълчал.
Аз нямал несподелени любови, когат съм залюбвал все успявал да накарам да ми споделят. Освен една ученическа, но това незряло. Обратно при вас с несподелената, как я карахте, успяхте ли да я хвърлите на псетата или си остана Пища?
Случи ли се да го срещнете после и у вази нищо да не трепне? Вобште, има ли надежда за тоз приятел? Ако на вас ви се не случвало, все имате и вий некой приятел минал оттам, не ли
| |
|
Аз НЕ вярвам в несподелената любов. За мен такова нещо няма. Всичките еднопосочни чувства, за които разправят, са за мен тъп безсмислен инат и мъчене от сорта - ама как така мен може да не ме харесват! Ами може, голям праз. Ако някой харесван не ме иска, значи не е моят човек и няма какво да му страдам. Два-три месеца максимум и дотам. Малко чудене какво ми е дефектно, малко чудене аз ли сбърках, какво се заплеснах. И край. Има си хора, дето стара тръпка само да им щракне с пръсти и подскачат, напълно е неразбираемо за мен. Живее, страда, въздиша. Комплекс! Любовта е истинска за двама. Расте, развива се, топли и блести когато са двама. Ако е само един и тоя един се закопае да въздиша и хълца, пази Боже с години, вече е комплекс. Ох, ах, единственият! Ами не. Ако беше единственият, щеше да си е с теб. Познаваш своя човек по това, че сте двама, а мечтата да имаш някого, който не те иска, е ловджийска измишльотина, къде някаква форма на инстинкт да победиш, да превземеш, да се наложиш, къде фантазия и глупост. Едни хора са склонни да се закопават, обаче други не. Второто е в пряка връзка с гордостта - знам какво представлявам и знам какво мога да дам, ти не цениш което предлагам, значи няма и нищо да дам! Хвърля се на псетата като стой та гледай. Някой ще каже - ми щом е така лесно, значи не е било любов. Ок. Някои хора имат чувство за самосъхранение, други са склонни да се заробват в самосъжаления.
Никога не съм разбирала несподелената любов, търсих си стари постинги по въпроса, но не се преборих да намеря.
Намерих стари теми, интересно. Препоръки да се хваща нещо ново, което да изтрие старото, несподеленото. Ха. Да се използват невинни хора като уреди, с които да се изкорени нещо вътре в самия човек. Браво. И ти го казваш - проба. Че това по-хубаво ли е, по-честно ли е, и къде отиде точно любовта, ако не е на чисто. Когато човек не притежава самоуважение и самодисциплина, никой отвън не може да го отърве от самия него си.
А има и нещо друго. Начинът, по който хората се влюбват. Много е различен. Едни от раз са в максимума на всичкото. Това за мен е безразсъдно. Да, тъпо е да се очаква от любов да е разсъдна, но някъде, у някого, просто не е положено да се случва внезапно и с цялата сила. И като няма ответ, при такова постепенно и кротко начало, е лесно да се прибере в чекмеджето и остави назад. Силно подскачащите явно са тези, които повече страдат - от самото начало са на върха и разбираемо им е по-трудно да слязат.
- - - -
От темата не става ясно за каква надежда питаш.
Днес казах ли, че те обичам? Обичам те!
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
|
няма шанс
| |
|
Зная че ще има възражения, ама това любовта с такива безумни клишета е натоварена, просто не е истина. За мен нещата значи стоят така: аз съм извор на любов и ако някоя конкретна персона не желае да я сподели, има хиляди други, които биха го направили с радост. Затова просто избирам следващата, с която на мен би ми било приятно да я споделя. Защото нищо в този свят няма значение, нищо не е съдбовно, нищо не е единствено и за последно и най-важното - всичко е просто кино. Ако нещо ти причинява дискомфорт, подмини го и то ще отмине. Най-големият проблем на човечеството е че сме обучени да се самоидентифицираме с формата, а ние всъщност сме съдържанието. Несподелената любов е проблем на формата. Съдържанието няма проблеми, никакви!
Смисълът на живота е в удоволствието от абсолютната му безсмисленост.
| |
|
Пишеш неясно. Мечтая си за повече подробности,но знам няма да стане.
Загубих време да търся какво е Пища. Все ми излизаше руското за храна. Допитах се до приятел и ми каза е от сериала Мейзга, унгарски стар.
Тук е описан комичен персонаж Пища Хуфнагел-
Много ме разсмя че е мошеник от Австралия и последващите перипетии. Ще се опитам да си го намеря сериала дано е с превод
По темата.
Мъжете трябва да се примирите защото всяка интересна жена си има поне по една минала 'тръпка'. Даже и една резервна, общо две
Тук тънка разлика. Мъжете обикновено си нямат минала тръпка или им изчезва като срещнат бившето жестоко гадже след... двайсет години. Това се пада около след 40 времето на втората голяма любов. Изчезва по прозаичната причина че жените погрозняваме много повече от мъжете с напредване на възраст. Намалява секс аурата ни
Докато мъж в качеството си на бивша тръпка може на тези години да стане още по привлекателен!
Следва жена не трябва да се безпокои от 'случайно' появила се бивша тръпка на домашния любимец. В другия случай не е вярно.
Определено е опасно да се яви бивша тръпка на жената и да се случи в момент когато действащия любимец по някакви причини произвежда тягостно настроение в къщи.
Но ако около семейното огнище винаги всичко е наред и весело,
то никаква 'тръпка' не е страшна дори да живее в съседство
ред. линк
@}-,-`-Редактирано от Bezsynna на 24.04.19 12:55.
| |
|
Аз съм на принципа, че което трябва да стане - става. Което не трябва - не става.
| |
|
Тракторът не бива да работи на място , а твърдата почва само изхабява ралото, примерно
Всичко, което виждате в мен, не е мое-ваше е. Мое е това, което виждам във вас! Ерих М.Ремарк
| |
|
От опит установих, че ако една любов е несподелена, значи просто тези двама души са като две парчета от пъзел, които не съответстват помежду си и както и да ги върти човек, те никога няма да се напаснат. Трудно е излекуването от несподелени чувства и мисля, че в такива случаи само времето може да ги излекува; интересна книга, филм, хоби – само три от безброй начини за справяне с терзанията. Предполагам, че всеки човек си има свой собствен метод за потушаване на несподелените чувства. Важното е човек да е хрисим, тоест да не се стига до драми.
| |
|
кажи на приятеля си:
"не се ядосвай на пресъхналия кладенец, че не ти дава вода.
по-добре попитай себе си защо упорстваш да вадиш вода там, където отдавна е ясно, че не можеш да я намериш?"
| |
|
Няма такова понятие "несподелена любов"! Любовта си е моя и от мен зависи дали ще я покажа или не. Ако другата страна не ме обича, на мен какво ми пречи да обичам?
Идея нямам защо толкова се усложняват нещата, ако има само две възможности - искам, не искам.
Знаеш ли кое е лошото, като човек опитва да наложи неговите правила в една любов, когато иска да прави другия по свой образ и подобие, когато иска да моделира, тогава колкото и любов да има, тя става "болезнена".
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|