|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Питане за бонбони
|
|
Автор |
Ludo2 (бях svestna) |
Публикувано | 12.04.19 10:39 |
|
Здравейте!
Спомняте ли си, преди много години, в магазините продаваха едни дребни сладки, розови и жълти, почти във вид на ягода и круша. От вътре бяха с един бял, ронлив и леко лепкав пълнеж. А от вън захаросани. Не знам как се казват, нито мога да намеря картинка, за да ви ги покажа . Дали това нещо се произвежда сега и виждали ли сте някъде?
Ето, направих петъка розово захаросан!
Да ви е слънчево!
Всичко, което виждате в мен, не е мое-ваше е. Мое е това, което виждам във вас! Ерих М.Ремарк
| |
Тема
|
Re: Питане за бонбони
[re: Ludo2]
|
|
Автор |
ad miral (андорския флот) |
Публикувано | 12.04.19 13:21 |
|
Не мислиш ти за старческия ни диабет, не мислиш...
_
Политичари и пелене имају нешто заједничко. Обоје треба мењати,редовно,из истог разлога.
| |
Тема
|
[re: ad miral]
|
|
Автор |
Ludo2 (бях svestna) |
Публикувано | 12.04.19 13:29 |
|
Дай едно бонбонче
Всичко, което виждате в мен, не е мое-ваше е. Мое е това, което виждам във вас! Ерих М.Ремарк
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bezsynna (Гераскова) |
Публикувано | 12.04.19 13:29 |
|
Прасковки?
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
Тема
|
[re: Bezsynna]
|
|
Автор |
Ludo2 (бях svestna) |
Публикувано | 12.04.19 13:44 |
|
Не, не.... друго е ... лепкав крем, като твърд, ама не много захарен памук от вътре .............. И са по-големи от прасковките, мекички
Всичко, което виждате в мен, не е мое-ваше е. Мое е това, което виждам във вас! Ерих М.РемаркРедактирано от Ludo2 на 12.04.19 14:00.
| |
Тема
|
Re: Жокер за бонбоните
|
|
Автор |
Ludo2 (бях svestna) |
Публикувано | 12.04.19 13:56 |
|
Май бяха в опаковка по 6 броя и ги продаваха на бройка, в едни къдрави хартийки. "Ягодите" бяха с една малка ярко зелена зелена твърда дръжка, а "крушите" бяха със забодено карамфилче за дръжка. И като ги ядеш, ставаш с червени устни.
Стига де! Не съм толкова стара, че само аз да ги помня ... Живеех на колоните на Жданов, на Женски пазар ги имаше
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ad miral (андорския флот) |
Публикувано | 12.04.19 14:07 |
|
Сигурна ли си?
Имах едно изживяване преди години...
В Гремания се натъкнах на един руски магазин и от любопитство влязах да погледна. Подминах многото кич от покривчици, статуетки и гоблени, когато съзрях едни конфеточки, които ми навяха стари сладки спомени. Имаше и "Москва" и "ёлочка" и даже "зефир". Купих си кавото видях и на излизане опитах едно, после второ. Повече не посмях, а нахапаните изхвърлих дискретно в коша.
Мамка им и на Линд и на Фрей и на Камил Блох, дето така са извратили вкуса ми!
_
Политичари и пелене имају нешто заједничко. Обоје треба мењати,редовно,из истог разлога.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
holi_day (fire-fly) |
Публикувано | 12.04.19 14:22 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор |
holi_day (fire-fly) |
Публикувано | 12.04.19 14:23 |
|
| |
Тема
|
Знам за какво говориш
|
|
Автор |
Chromanin (рак пустинник) |
Публикувано | 12.04.19 14:31 |
|
Сега като спомена карамфилчето и се сетих. Бяха от твърд крем подобен на нуга и отвън с някакъв оцветен кувертюр; и направо накъртващо сладки, целия залепваш. Аз си спомням и бананчета по същата технология, дядо ми ми носеше понякога като се връща от работа. Ама не много често, да не ми се развалят зъбите... Но убий ме, за име не мога да се сетя
Смисълът на живота е в удоволствието от абсолютната му безсмисленост.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|