|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Ей така...   |  |  | Автор | Ludo2 (бях svestna) |  | Публикувано | 27.12.17 21:16 |  |  | 

Здравейте! :-)

Малко тонус и движение по клавиатурата, като противопоставяне на депресията в клуба!
 Е, може и други движения, но след 22 часа!

Хубаво да ви е!

Всичко, което виждате в мен, не е мое-ваше е. Мое е това, което виждам във вас! Ерих М.Ремарк

|  |  |  
             |  |  | 

Ей, няма да каже, че празнуваме по тежки маси, ми депресия!

Здрасти!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ей така...  [re: Bezsynna] |  |  | Автор | Ludo2 (бях svestna) |  | Публикувано | 27.12.17 22:21 |  |  | 

Ей, не ме харесвате вие жените и това е

Всичко, което виждате в мен, не е мое-ваше е. Мое е това, което виждам във вас! Ерих М.Ремарк

|  |  |  
             |  |  | 

При мен едвам мина 21ч и смятам да си лягам, за да съм свежа за последните работни дни на тази година. Утре смятам да правя другите движения след 22.
 Здравей.

ad infinitum ...

|  |  |  
             |  |  | 

На масата?! ... след 22
 Лек работен ден утре!

|  |  |  
             |  |  | 

Привет! Весели емоции ти желая!

|  |  |  
             |  |  | 

Какво това движение, с таза ли?

|  |  |  
             |  |  | 

Добро утро  За депресия сега няма да говорим. Ще се заредим с новогодишно настроение, ще слушаме джингълс бенс . Какви са тези други движения след 22

|  |  |  
             |  |  | 

Благодаря! ... И за теб

|  |  |  
             |  |  | 

Движенията са плосък корем

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички) |   | 
 |