|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | >> (покажи всички)
Тема
|
Абе....
|
|
Автор |
ShokoLada (лято..) |
Публикувано | 02.11.17 20:06 |
|
какъв беше този грип тази година...три пъти ме хващА!...дано да няма четвърти!!!..: )))
ама това е щото се ядат ябълки и разни там треви и те ми сринаха имунната система...: )))
Оплаках се!
Я вие се похвалете...: )))
и музика...
амаа ВНИМАНИЕ!...сръПско..не е за всеки!..: )))
| |
|
Чувствам нещо общо в тия три мотива, некой да ми обясни.
По 5-10 секунди изслушайтеРедактирано от h1685614@trbvm.com на 02.11.17 20:33.
| |
|
| |
|
Вече си грипово (да не се чете групово) зависима .
За сръбско си трябва кюфте :-). В събота до Пирот на пазар на мръвки, айвар и сирене
Всичко, което виждате в мен, не е мое-ваше е. Мое е това, което виждам във вас! Ерих М.Ремарк
| |
|
Неприятно.Ябълките не би трябвало да ти сринат имунитета. Сутрините са доста студени. Вземи нещо да подсилиш имунната система. Хубаво е, ако моеш да приемаш пчелен прашец в кисело мляко и мед. Витамин С. Пожелавам ти скоро да си като чисто нова и от грипа да не е останала и следа.
| |
|
цифоровият и сръПско...бре!...
я да видиш изненада...: )))
| |
|
ми..нещо ми се върти в главата ... групова мешана скара...: : )))) даже я виждам!..: )))
грипавото дали бяга от груповото?...: )))
| |
|
Еее шегувам се за ябълките..ама факт, проядох ги и се разболях пак...: )))
сега вече съм почти кукуряк!..
днес детето ми направи супичка..пилешка..и в леглото хапнах..наспах се..и оздравях!..: ))) за сега де! утре не знам..: )))
Благодаря ти, зеленоочке...
още ли си с Крис?
| |
|
Закърмен с радио Ниш където попаднах на предаването "хеви метъл ураган".
| |
|
Надявах се, че щом съм го изкарала сега, после като заболедуват всички, ще ми се размине и ти съобщаваш за три пъти. Може да не ти е от имунната система, просто си е гаден.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | >> (покажи всички)
|
|
|