|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
СП Лека атлетика Лондон
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 06.08.17 19:37 |
|
Има ли почитатели на леката атлетика тук? На кои от дисциплините?
Да пожелаем успех на Ивет Лалова довечера.
Спринтът й в полуфинала на 100 метра е в 21:10 часа наше време. А ако се класира за финала - 23:50.
Зарадвах се на победата на Джъстин Гатлин вчера. Почитателка на Юсейн Болт съм, но снощи американецът показа по-добра спортна форма, дух и най-вече бързина.
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ
| |
Тема
|
Re: СП Лека атлетика Лондон
[re: saksun]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 06.08.17 19:56 |
|
Спринтьорката ни ще бяга в 8-ми коридор, в който беше Гатлин снощи при финалното си бягане. Дано се окаже късметлийски и за нас!
Така се бях загледала в Болт и Коулман в централните пътеки, че изобщо не видях как Джъстин Гатлин изпревари и двамата, ей така изневиделица. Чак след финиширането се усетих. Може би и той.
| |
|
Като бивш бегач, винаги ми е било интересно. Спринтовете обаче не ми допадат, приличат ми на това (18+)
| |
|
Бягането физиологическа дейност, еманация на ходенето. Учудвам се, що няма по най дълго спане ?
| |
|
От гледна точка на римски имератор, важни са само физиологичните дейности с които можеш да ми служиш
| |
|
Спя в героични пози,питам се, има ли и тържествени ?
Избягване на данъци, това бягане ми е най по адекватно на светогледа.
| |
Тема
|
[re: saksun]
|
|
Автор |
Lucky Eva (независима) |
Публикувано | 06.08.17 22:09 |
|
Аз съм фен на леката атлетика.
Без руснаците е малко тъпо, въпреки че досега бяха поканили 2ма да се състезават в скоковете.
Все си мисля, че избирателно се правят допинг-пробите и за американците не важат както за останалите. Може би затова Болт загуби. А и е казал, че степенките са супер неудобни в Лондон и не може добре да потегля. Лош старт направи, наистина. Не успя да навакса.
При жените, в серията на Ивет спечели накакъв полу-мъж.
Това го беше казал Григор Димитров, че на него и на Джокович правят много често допинг-проби, докато на останалите - не толкова често.
| |
|
Аз харесвам всички бягания без маратона. Също с интерес следя скоковете, всички, хоризонталните и вертикалните.
Нашата Ивет отпадна, но все пак тя се готвеше по-упорито за дисциплината 200 метра, така че има надежда.
| |
|
Паралелно простиране на два простора, на алпийски терен, с ляти, чугунени щипки, нещо по неординарно,
| |
Тема
|
[re: Lucky Eva]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 06.08.17 22:20 |
|
Да, така е относно проверките за забранени субстанции.
Но специално Джъстин Гатлин имаше наказание за употреба, затова надали е прибегнал пак до тях. Нали по този повод го освирква публиката сега, но това не му попречи.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|