|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Каква жена
|
|
Автор |
filmfest (темперамент) |
Публикувано | 16.06.16 01:28 |
|
Въпрос към мъжете: каква жена по-скоро търсите в семейния живот умна или тъпа?
| |
|
... жена с която да живея - умна.... а за семеен живот мисля, че брака е тъпня и е ненужен.....
#СЪБЛЕЧИСЕБЕ
| |
|
Мислиш ли, че колкото е по-умна една жена толкова по-голяма тигрица може да се окаже в леглото?
Колкото до брака сложен въпрос и ще ти кажа защо. Защото от една страна, той в днешни времена не е задължителен. И за това, той по-скоро остава, като въпрос на избор как да живеят партньорите. С други думи, ако ти се влюбиш в жена, която от своя страна иска брак, ти как ще постъпиш? Ще я изоставиш ли? Или може би няма вероятност да се влюбиш в такъв тип човек?
Не знам, казвам всичко това едновременно с надеждата, че сме зрели хора. И сме минали през какво ли не, което от една страна улеснява. Защото човек вече знае, какво иска. От друга страна обаче това може и да е признак за вкоравненост.
| |
|
дали ще е по-голяма тигрица ... не се знае, но ще е по-добър събеседник за времето в което не се чукате (а това е една огромна част от времето в една връзка...) Тъпите са ми скучни и там просто гледам ако може секс и бързо чао...
#СЪБЛЕЧИСЕБЕ
| |
|
Някои мъже смятат, че са взели умна жена. Но понякога, след време, започват да твърдят, че не била такава.
Та, какво търсят, на какво попадат и как са се променили нещата после, май зависи и от мъжкия ум, не от дамския само.
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ
| |
|
Принципно се търси такава (такъв за жените) с която да искаш да прекараш живота си.
До колко всеки успява, е съъъвсем друга бира
а по въпроса умноста, е крайно субективен критерии
трябва интелекта И да ти е комфортен, иначе няма да се чувстваш на място с нея
| |
|
Тъпа жена е лош вариант, а интелгиентна жена не е непременно добър вариант ..
chronic kvetch
| |
|
Умът дава красота на жената. Аз оттам изхождам за интелекта, като субективен критерий. Защото ето, че символа на женската красота например манекенките в крайна сметка, когато дефилират на конкурс от тях се взима интервю, за да се види, че всъщност не са джофри.
| |
|
Да, наистина това съм забелязал, че го има много във форумите специално. Първо се раздават комплименти между потребителите. После изнасяне на лично инфо. И след това заключението, че еди коя си потребителка не била вече умна, т.е. изведнъж е станала глупава и тъпа.
| |
|
Интересна логика...
Аз за себе си да кажа. Предпочитанието ми към жените е съобразно с тяхната духовност. Предвид твърдението, че мъж вземе ли си красавица ще си вземе всъщност мръсница. А вземе ли си грозна, то тя ще му изцеди душичката. За това предпочитанието ми е да имам за компания в живота си духовно извисена жена.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|