|
|
|
Тема
|
Ухууу
|
|
| Автор |
livin-63338 (зелена гад) |
| Публикувано | 12.09.15 13:37 |
|
|
Живо-здраво :) След няколко години пауза се сетих за тъдявашния клуб, че взех и погледах чак. Не видях почти никой от старите клубари, което може да се обясни с три обстоятелства:
1. Били са си камшика и са попилели нейде из широкия свят (реален или виртуален).
2. Взели, че си сменили никовете и бай киликандзер не може нещо да ги идентифицира, разбираш ли...
3. Същият се е трансформирал в застаряващ сенилен индивид и деменцията му пречи да си спомни...
Ами това е от мен. За сега :)
| |
|
|
|
Хайде сега! Погледнах профила ти и видях, че си писал последно в края на миналата година в Дир-а. Май, деменцията е верният отговор тук.
Добре завърнал се! Макар и да не си ми познат ник.
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ
| |
|
|
|
....Оооо Киликандзер... .. радвам се да те видя....
По-скоро в клубовете останаха да пишат 10 човека на кръст...
#СЪБЛЕЧИСЕБЕ
| |
|
|
|
Писането по форуми,бива да се изследва от комисия психолози към ООН.
Заради другите ли сме тук,или зарад себе си ? това,перефразиран Шекспир.Колега,умрял е отдавна,не му търсете ника
Тук сме да оставим отпечатък.Свързано е с подсъзнателният страх от Смъртта.Пуснете тема де,ако сте любознателни.Ако само сте тъпи,-само четете
| |
|
|
|
...няма какво да се изследва... скука е точната дума :)
Преди време когато беше нещо ново и невиждано човек можеше да каже, че има някаква емоция от този нов вид общуване... а сега е просто влизане от скука
Ако човек има какво по-интересно да върши, няма да стои тук.....
#СЪБЛЕЧИСЕБЕ
| |
|
|
|
Да ти кажа, на мен ми действа разтоварващо. Стига да няма скандали и просташки изцепки. Седя си в леглото и щракам на таблета. В тъмнината.
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ
| |
|
|
|
...мисълта ми е, че ако имаше по-добра идея как да си загубиш времето никога нямаше да стоиш тук.... Та така сме губим времето, което не можем да запълним с нищо по-добро...
#СЪБЛЕЧИСЕБЕ
| |
|
|
|
Ква скука ве пич.
Скъсвам се от работа,въртя автобус,освен всичко друго,100 км градско всеки ден.Стругове,фрези,шлайфмашини башка! както се казва на швейцарски.
Само тук си почивам,мозъка,психиката.Отделно си разтоварвам ненужните думи.Мълчалив съм,мъжът трябва да е мълчалив,а и нищо нямам за казване на Вселената,на Човечеството,на реликтовото излъчване.А какво да ги правя тези думи ! Кирил и Методий са ни дали азбуката,за да може словом да дразним другите
| |
|
|
|
здраво-живо
| |
|
|
|
|