Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:26 24.10.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Да отворим теманови  
Автор saksun (непозната)
Публикувано18.08.15 15:16

Тема за настоящия сезон на ,,Биг Брадър".

Аз съм потресена от това, което видях. Търсени са провокативни участници, сбиращи зрителския интерес. Ясно. Но видях представянето на повечето от тях и... не харесах никого.
Има ли жена с естествени устни? И ако може да не се занимава с бизнес. Да има обикновена професия. Учител, лекар, филолог, правист.
Мъжете също са много успели. Има си хас! На мен ли ми се стори, че са изпростели типове? И всичките ги обожавали жените...

Още трима души ще пристъпят прага на къщата днес. Но не очаквам нещо ,,обикновено". Такова, което да ме грабне с интелект, възпитание, топлота и естественост.

Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Да отворим теманови [re: saksun]  
Автор tirtirlin (дразнител)
Публикувано18.08.15 15:55

Аз съм твърде неподходящ персонаж да бъда вкаран в "Брадър" а и нямам време,свободно.Познавам обаче по неподходящ.

Значи,институцията "Биг Брадър" не би вкарала комплексен състезател като Махатма Ганди например,или Петър Дънов.Бих искал да видя, Александър Македонски,откраднат от епохата си с машина на времето,а що не и Атила,с цялата си конница. Хитлер с пяна на устата в изповедалнята също,и той откраднат от щабквартирата на Вермахта

Тва,с момчето гей ми идва грозно.Нищо против,но гейството е клинична пътека.

Редактирано от tirtirlin на 18.08.15 15:56.

Тема Re: Да отворим теманови [re: tirtirlin]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано18.08.15 21:11

Момчето е много самонадеяно и нагло. На мен това ми е отвратително, а не сексуалната му ориентация. С каква лека ръка предпочете да се унищожи личният багаж на всички съквартиранти за сметка на запазването на неговия!
Това е измамно, разбира се. Вещите и дрехите им са читави, но те не знаят още. Но постъпката е ужасна.

Сега Валери Божинов щял да го съди, защото кретенчето изтърси, че са били интимни.

Тема защонови [re: saksun]  
Автор urata (юрата)
Публикувано18.08.15 21:20

изобщо му обръщате внимание ?

Тема Re: защонови [re: urata]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано18.08.15 21:22

От любопитство. Реших да погледам от самото начало този път. Но положението е плачевно.

Автор osvoboden pich (ей такъв един)
Публикувано18.08.15 21:37

На Биг Брадър гледах само първото предаване и не ми хареса - щото не ги остовят вътре да живеят и да си проличи всичко, което носи човека със себе си напълно естествено а ги манипулират, така че да се получава конфликт и да карат хората да заемат някаква страна и позиция. Пошло и грозно ми се струва - представено по този начин. Сигурен съм, че опитни психолози подбират хората така, че после задължително да има конфликти... добавяме и лъжица манипулация и воала - пълен буламач

Тема Re: Да отворим теманови [re: osvoboden pich]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано18.08.15 21:43

Всички са надъхани за победа. Това е нормално. Но защо смятат, че ще я постигнат чрез подли номера, налагане над другите и шушу-мушу.

Този ще е най-слабият сезон. Не забелязвам колоритност в образите. Поне това, което представят като такава, за мен не е.

Тема ....мен ме потриса факта, че....нови [re: saksun]  
Автор Arhangela (Архангел)
Публикувано18.08.15 22:05

... че има хора, на които живота е толкова скучен, че да гледат едно пошло предаване от което умират мозъчните клетки...

#СЪБЛЕЧИСЕБЕ

Тема Re: ....мен ме потриса факта, че....нови [re: Arhangela]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано18.08.15 22:20

,,Да гледат" е силно казано, специално в моя случай. Телевизорът работи и аз върша някаква работа. Не мога да седна и баш да зяпам в него.
Има хора, за които писането във форуми е глупост, например. Загуба на време.

Автор Entrepreneurial Spirit (inEnterprise)
Публикувано18.08.15 22:22

Големия Брат има за цел да е скандализиращо зрелище. Това е продукция за хора, които нямат какво друго да правят освен да се ровят в мръсното бельо на хората.

Кънчев, Кобилкина и още много други не са за тези, които имат естествен интелект, правилно възпитание, истинска топлота и естественост.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.