Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:09 14.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Да се похваля :)нови  
Автор Arhangela (Архангел)
Публикувано30.07.15 20:50

... мисията е изпълнена, и на 18-тия ден благополучно се завлякохме до нос Емине.
От нашата група завършихме дори повече от колкото почнахме (присъедини се още един член + едно куче намерено на едната хижа).. Да ви кажа че всичко бе страхотно.... май няма да мога да го опиша.....
Понеже обещах малко снимки пускам линк към албум с 20-тина броя от тел... а като ми пратят от фотоапаратите ще кача още....

Албума :

п.с... гледам хич не сте скучали... :) И нови хора.... КЕФ :)

#СЪБЛЕЧИСЕБЕ

Тема Re: Да се похваля :)нови [re: Arhangela]  
Автор FlLerO99 (проклятиенатуле)
Публикувано30.07.15 21:47

На тази жега си се движел? С колело?

Тема Re: Да се похваля :)нови [re: FlLerO99]  
Публикувано30.07.15 22:23

...пеша :) ... но за жегата може да се поспори :) ... Ако си видял снимките ще забележиш, че на повечето съм със зимни ръкавици и шапка.....
Да ти кажа над 2000м. височина времето е доста различно... Ту е яка жега.... ту дуга страшен вятър.... ту мъгла с дъжд и студ....
Чак към морето ни се разказа играта от слънцето.... ама майната му.... вече нямаше какво да ни спре :)_

#СЪБЛЕЧИСЕБЕ

Тема Re: Да се похваля :) [re: Arhangela]  
Публикувано30.07.15 22:34

Блазя ти, тук в София е ад. Днес в Борово например температурата към 17.00 часа беше плюс 37 градуса. А мен годността ми свършва точно на 27 градуса над нулата и над тази температура съм до там.

Тема Re: Да се похваля :)нови [re: FlLerO99]  
Публикувано30.07.15 22:45

...за днес и вчера знам.... вече и аз съм в Сф и наистина бе баси мор-а.... Бях се скрил и хич не ми се излизаше никъде....

#СЪБЛЕЧИСЕБЕ

Публикувано30.07.15 22:48

То ако е за въпрос през 2000та година е имало даже и по-горещи дни, но тогава жегите продължаваха по 2-3 дни и не повече, а сега жегата продължава повече от 10 дни време, може би 2 седмици и това е рекорд по продължителност на горещото време поне за последните 20-30 години време...и в близките 10 дни не се очертава драстична промяна така че тази жега ще откара общо почти един месец време което си е рекорд отвсякъде! Очевидно природата си го връща за миналата дъждовна година.

Автор Baldrian ()
Публикувано31.07.15 00:39

Браво!
Страхотни сте

Автор urata (юрата)
Публикувано31.07.15 00:44

а снимките от морето къде са?

Автор impulce (пенлива)
Публикувано31.07.15 00:53

Хей, браво на вас. Поздрави на агитката!

Автор bzznМодератор (mellow)
Публикувано31.07.15 00:54

Суупер стее!

Преди две седмици дъщеря ми с едни приятели уж на скромна небрежна разходка малко по Витоша и тъпър-тъпър - на Черни връх. Като разбрах следобеда къде са тръгнали и говоря - оставете си време за връщане - аа, няма страшно, ще ни приберат с кола. И не ги прибраха с кола. Ще й държи влага като реши неподготвена да се заплесва нанякъде. Но много горда, че качила връх.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.