|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Аморфност....
|
|
Автор |
finntroll73 (Pathfinder) |
Публикувано | 09.07.15 17:33 |
|
..и дир бг.
От няколко теми в дира,гледам само оргии,курви,соц..проучвания..викторини..страшна работа.
Аз днес се сдобих с нова кола.
И скоро запрашвам на морето.
Супер е Маздата.
С люк отгоре ,удобна и широка..пей сърце.
Бензинка..ама то дизела е по-скъп в бг в момента.
Мазда Премаси,1,8 двигател инжекцион.
И двигателя е на Додж.
Внос от Германия.На 159000 км.
Дано да има дълга безаварийна история занапред.
Много запазен ВАН.
И много готин синьо-лилав цвят.
Every journey starts with a litlle steps.Редактирано от finntroll73 на 09.07.15 17:35.
| |
|
Честито!Аз мислих да си вземам стар мерцедес за около 17-18 000 лева но засега се отказвам защото поддрьжката му е много скьпа. Като ми пратят пак пари може и да го взема.
| |
|
Честито!
| |
|
Бензинка..ама то дизела е по-скъп в бг в момента.
Това ме изненада. В БГ доколкото си спомням дизела винаги е бил по-евтин от бензина (поне преди 15 години). В щатите дизела винаги е по-скъп от бензина но тук винаги е било така.
| |
|
Мерси.
Колата върви добре.
Има шум отзад,явно или лагер,или амортисьор.
Днес ще ходя да я гледат ,понеже ще ходим на море.
И е малко изнервящо прещракването отзад.
А и заради сигурността най-вече.
Задната машинка на чистачката е заминала ,но ще го видят и това.
Кола на старо все пак си е като руска рулетка.
Незнаеш откъде ще изскочи зайчето.
Every journey starts with a litlle steps.Редактирано от finntroll73 на 10.07.15 05:53.
| |
|
Мерси.
Every journey starts with a litlle steps.
| |
|
Поне в момента е така.
Със близо 30 ст е по-евтин бензина.
Ще видя с разхода как е,но едва ли ще се засиля да слагам газова уредба на кола която ще се ползва за месец в годината.
И от време на време от тъста.
Every journey starts with a litlle steps.
| |
|
С пасата който купихме с баща ми уцелихме много здрав и запазен автомобил. Досега за 13 години време по него са хвьрлени не повече от 1000 лева за ремонти, а имам един приятел които 2-3 години време хвьрли пет бона за ремонти на едно ауди 95 година производство(нашия пасат е 94та). Така че си прав че е вьпрос на кьсмет.
| |
|
В Бг дизела открай време е по-скъпото гориво, понеже "повече се търсело". В цяла Нормална Европа - дизел е по-евтиното гориво. Честито за маздата, само цветът ми е малко странен, ама карай...
Разбира се, аз лично не бих заложил на Мазда, но ти си знаеш!
НА КОЙ МУ ПУКА!
| |
|
Браво! Със здраве да си я караш. За мен колите обаче са просто средство за придвижване от т.А до т. Б. Не се прехласвам толкова. Не понасям трафика, паяците, сините зони и ченгетата. За протокола: карам мерцедес.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|