|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Аз съм на вълна "Момое Ямагучи"
"Джипси" -
айшите (япн.) - обичам те
| |
|
Днес слушах три албума на Рамщайн от дискове на
голямата ми уредба Техникс. И чакам да излезе новия евентуално последен албум на Slayer.
| |
|
CIVIL WAR - Bay Of Pigs (Official Video) | Napalm Records
| |
|
,,Пулсиращи ноти". Тома Спространов и музиката, която пуска.
В момента звучи едно страхотно парче. Ново. Само дето не чух на кого е. И гласа не разпознавам.
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ
| |
|
| |
|
Сакси, има ли го още това предаване? Томи, беше страхотен, пускаше готина музика, сега е някъв 70 и кусур годишен дядо
Обикнал в тебе всичко недостойно,
достоен съм за твойта обич двойно
| |
|
Да! Продължава да го води редовно. :-)
| |
|
...Ай, преди две години почивахме с опонентът му по онова време в един хотел... Баси, не го бях виждала от много години, станал е направо кръгъл... Обаче с гаджето и обичката на ухото... И такива купони спретнахме... Чак детето остана очаровано... Понеже той и отдели специално внимание и настоя да му вика дядосладкодумец и си е много актуално информиран изобщо не е излизал от форма... Готини типове, дано се позадържат още като Мутафова и Калоянчев! А Музикална стълбица има ли още?
Обикнал в тебе всичко недостойно,
достоен съм за твойта обич двойно
| |
|
Не бих го слушала, но да видите от какво се стряскам редовно. Дъщеря ми преди малко си търсеше телефона и й звъннах и пак това нещо ми се заби, как да не се стресне човек, било й вече чак обидно, че така й подскачам на рингтона, в главата ми остана за пореден път, надявам се сега да ме спасите с тая тема.
п.п. Най-често съм на Радио едно рок, сега също съм там, да измъкна корейчето от главата си, мастер ъф пъпетс звучи в момента.
Редактирано от Cold Water на 08.05.15 23:59.
| |
|
И ,,Музикална стълбица'' съществува още. В четвъртък е.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|