|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Тъжно е да си самотен   |  |  | Автор | blood2 () |  | Публикувано | 26.04.15 11:33 |  |  | 

И е глупаво, защото няма с кого да общуваш. Няма как да се срещаш с приятели, като нямаш. Нито пък с гадже, като нямаш. Приетите в социума хора се радват на неща, на които отхвърлените не.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Тъжно е да си самотен  [re: blood2] |  |  | Автор | FlLerO99 (оперативен ) |  | Публикувано | 26.04.15 11:35 |  |  | 

Престани да въртиш една и съща плоча. Как не ти писна толкова години наред?

Предложих ти да ходим заедно на наблюдения но ти отказа.

|  |  |  
             |  |  | 

Плаша се от извънземните и не искам да ги изследвам.

И птичките пеят в хор.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Тъжно е да си самотен  [re: blood2] |  |  | Автор | FlLerO99 (оперативен ) |  | Публикувано | 26.04.15 11:38 |  |  | 

Ако не знаеш аз не се занимавам с изследване на НЛО сигурно вече от 4 години насам. Наблюдавам самолетите в небето.

|  |  |  
             |  |  | 

Има много извънземни от рептилите. Не искам да съм от тъмната страна.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Тъжно е да си самотен  [re: blood2] |  |  | Автор | FlLerO99 (оперативен ) |  | Публикувано | 26.04.15 11:42 |  |  | 

Наистина ли вярваш в тази глупост че имало рептили?

Тъмната страна според няма много общо с извънземните.

|  |  |  
             |  |  | 

Като дете съм имал контакт с тях и са същите, каквито ги описват. Не са добри. И черпят енергия.

Тъмната страна е навсякъде.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Тъжно е да си самотен  [re: blood2] |  |  | Автор | FlLerO99 (оперативен ) |  | Публикувано | 26.04.15 11:45 |  |  | 

Какъв контакт си имал с извънземни като дете? Кога, къде и как се случи това?

|  |  |  
             |  |  | 

Извънземните черпят духовна енергия от хората и ги разболяват. А за светли извънземни и добри, не съм комуникирал.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Тъжно е да си самотен  [re: blood2] |  |  | Автор | FlLerO99 (оперативен ) |  | Публикувано | 26.04.15 11:47 |  |  | 

Бъркаш извънземните с демоните.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички) |   | 
 |