Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:30 14.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Дойде време да си кажетенови  
Автор NAKOlMUPUKA (Жега)
Публикувано24.11.14 16:21

как смятате да завършите месеца, респ. какво сте из-по-за-на-планували за следващия месец?
Декемврийййййййййй!

НА КОЙ МУ ПУКА!

Тема Re: Дойде време да си кажетенови [re: NAKOlMUPUKA]  
Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано24.11.14 16:38

Изпланувал сигурно е плана в неговата цялост. Той писа планове цял ден и изпланува как да проведе операцията. Изпланувал си е нещата, например Макиавели- като е бил малък така са му викали Ники- Изпланувача. За следващия месец нямам за изплануване нищо, може да почна туй, онуй, но дали ще го изпланувам не знам, няма гаранции, не ме питай, сори!
Попланувал означава, че съм имал много за плануване и днес само малко съм си попланувал така за проба. Другия месец ще попланувам мъничко, понеже трябва да се справя с едни разходчета. Нца.
Запланувал е много лесно за разшифроваме. Запланувал съм да купонясвам на НГ другия месец. Планирах го, планувах го и го запланувах, край, заключ!
Напланувал е когато вече ти е достатъчно плануването. Всяко плануване си има край и тоя край се нарича наплануване. Например- Ох, напланувах се за днес, стига ми толкова.
За декември тоя край на плануването все още не е дошъл, но гаранция ще дойде. Така, че спокойно можеш да се хванеш на бас- ще-се-напланувам като стой та гледай.
Гаранция!

Редактирано от Green Light на 24.11.14 16:40.

Тема Re: Дойде време да си кажетенови [re: Green Light]  
Автор NAKOlMUPUKA (Жега)
Публикувано24.11.14 17:13

Хахахахха, с други думи, разбрахме, че яко ще плануваш.
Ми - Реализирай, реализирай след това!

НА КОЙ МУ ПУКА!

Автор bzznМодератор (Безсънна)
Публикувано24.11.14 18:33

Ми аз предимно яко съм застискала палци бившите и настоящите колеги да не насрочат коледните сбирки за един и същ ден, че ще е страшна драма да избирам, то туй ми стига като мъка по плануването, другото така и така всеки ден се обръща, ммммм...ка му. Също силно се надявам да не работя на първи, хъх.

Честит ти понеделник и успешна седмица!

Автор Liya ()
Публикувано24.11.14 22:31

До края на месеца освен бач и едно планирано за утре слааадко пазаруване за набелязани вече дрешки, друго няма. А, и на фризьор и коледен маникюр на 30-ти

А декемвриииии Първо си имам Николай, после Ана, после 8-ми декември, после коледни партита, после заминаване за Берлин за Коледа и Нова Ох, да идва!

Автор Monica123 (рекордьор)
Публикувано25.11.14 00:56

В момента правя списъщи с продуктите за Деня на благодарноста.

Пуйката и прилежащите и кисело желе, пилешка дробсърма и още няколко типично американски гарнитури са ми в плановете:))))

Вее доста години го правя и рутината ми дава спокойствието,че отново ще се справя добре:)))))

Няма да имама пътувания около Нова Година.
Надявам се на зимна ваканция към Февруари.

Утре мие последният работен ден за седмицата.

Ще съм на работа чак следващият вторник - 6 дена - гояяяяяяям кеф!!!!!

Автор Arhangela (Архангел)
Публикувано25.11.14 12:50

.... уви, мисля да работя до побъркване.... щото си правя някякви сметки, и дано не излезнат криви

#СЪБЛЕЧИСЕБЕ

Тема аз така или иначенови [re: Arhangela]  
Автор NAKOlMUPUKA (Жега)
Публикувано25.11.14 14:58

работя до лудване, включая събота и неделя, пък не си правя планове и сметки

Успех и да не ти пука!

НА КОЙ МУ ПУКА!

Тема Re: Дойде време да си кажете [re: NAKOlMUPUKA]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано26.11.14 00:38

Чакам празниците с нетърпение, за да си отдъхна малко. Не съм била в отпуска тази година.
Запланувала съм и няколко срещи с мъже, ей така, на кафе. И нещо много важно, което трябва да се случи до края на декември. Изобщо - емоции ще има.

Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Дойде време да си кажете [re: NAKOlMUPUKA]  
Автор The bad reptile (Крокодил)
Публикувано26.11.14 05:12

Отивам за риба и смятам да хвана огромна щука:))Първата огромна за този месец и въобще за годината:))
За декември планувам да ходя още повече за риба и да хвана още по- огромна щука:)))И най- после вече да ми е готово новото, младо вино.
С работата беше квот беше за тази година, стига толкова, време е за празници:))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.